Çözüldü Acer Nitro 5 görüntü aktarmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Telmogram

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2021
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi hafta sonları arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere Acer laptopum monitöre görüntü aktarmıyor ilk başta kablodandır deyip başka bir HDMI denedim gene olmadı, ancak 2. laptopumda denediğimde görüntü geldi. Yani sorun Nitro 5'te bu sorunu nasıl çözebilirim veya sorunun ana kaynağı ne olabilir? Ekran kartıyla alakalı olmasından korkuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranı bağladığınızda tam olarak monitör de ne çıkıyor? Herhangi bir tepki var mı? Sadece no signal yazıyorsa Laptop görüntü vermiyor demektir. Önceden monitöre bağlayıp kullandıysanız büyük ihtimalle HDMI portunun başına bir iş gelmiş.
driverlarını yükledim hocam oldu nasipte sizden aldığım pcyle karşılaşmak ta varmış hocam asdfasdf
Bu hata gewnelde NVIDIA'nın ya da Windows'un yüklediği driverden oluyor.
DDU ile sürücüleri temizleyin.
Otomatik sürücü güncellemeyi kapatın ve yukarıdaki linkten uygun sürücüleri kurun deneyin.

Bir de bilgisayarın gönderdiği çözünürlüğü monitörün desteklemesi lazım.
oldu hocam çok teşekkür ederim ilginizden dolayı
 
Bende benzer bir sıkıntıyla karşı karşıyayım driverlarımın hepsi güncel HDMI'dan dvia kablom var. Kabloyu taktıktan sonra önce monitöre görüntü geliyor 3 saniye sonra gidiyor. Ekran siyah ama fareyle rastgele basıp işlem yapabiliyorum. Nasıl çözebilirim?..
 
Bende benzer bir sıkıntıyla karşı karşıyayım driverlarımın hepsi güncel HDMI'dan dvia kablom var. Kabloyu taktıktan sonra önce monitöre görüntü geliyor 3 saniye sonra gidiyor. Ekran siyah ama fareyle rastgele basıp işlem yapabiliyorum. Nasıl çözebilirim?

Tavsiye ettiğimiz yöntemi deneyebilirsiniz.
 
Merhabalar, ben hdmi taktığımda sorunsuz kullanıyorum. Ancak kabloya dokununca görüntü kopuyor, laptop ekranına düşüyor yani pc kablo çıkmış gibi görüyor. Acaba hdmi slotunda mı sıkıntım ? Servise de vermek istemiyorum 2-3 hafta gelmez diye korkuyorum (işim bilgisayarla).
 

Geri
Yukarı