Acer Nitro 5 GTX 1650 Valorant'ta darboğaz yapıyor

• Konuyu başlatan eIu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 847
Tamamdır ben deneyip atacağım buraya.

Hocam denedim ama sonuçlar aynı gene FPS belki ekran fotsu aldığımdan düşmüş olabilir ama darboğaz öyle değil.

Ve hocam farkeetiğim şey şu derece arttıkça FPS düşüor zaten bunu uzun zamandır tahmin ediordum ama tam emin değildim şimdi emin oldum.
Benc Acer pişamlıktır.

Sıkıntının laptopta değil oyunda olduğunu anlamadınız galiba. Ben de Acer kullanıyorum o modlar arası geçişte offline oyunlarda FPS artışı oluyor. Valorant istisna bir oyun.
Tamamdır ben deneyip atacağım buraya.

Hocam denedim ama sonuçlar aynı gene FPS belki ekran fotsu aldığımdan düşmüş olabilir ama darboğaz öyle değil.

Ve hocam farkeetiğim şey şu derece arttıkça FPS düşüor zaten bunu uzun zamandır tahmin ediordum ama tam emin değildim şimdi emin oldum.
Benc Acer pişamlıktır.

Bu aralar herkeste FPS düşüklüğü var. Ve ben şunu fark ettim bende de 80 civarı gösteryior CPU derecesi fakat klavye ve alt tarafı ellediğimce 80 dercelik bir ısınma yok. Yani Valorant şu an çok sıkıntılı bir oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı