Aynı laptopu aynı zamanda aldım ve şu an bende ısınma sorunu yaşıyorum sanırım bakım zamanı geldi termal macundan ziyade bu laptopa göre termal ped bulabildiniz mi? Kaç mm yeterli olur acaba.
Arkadaşlar selam, laptopumu geçen yıl Temmuz civarında aldım ve şu aralar Valorant FPS kaybı ısınmalar başladı. Termal macununu değiştireceğim bu model için önereceğiniz hangisi var?
Aynı laptopu aynı zamanda aldım ve şu an bende ısınma sorunu yaşıyorum sanırım bakım zamanı geldi termal macundan ziyade bu laptopa göre termal ped bulabildiniz mi? Kaç mm yeterli olur acaba.
Laptopta macun daha hızlı kurur gayet laptop çok daha fazla ısınır dolayısıyla macun çok daha hızlı kurur bu kadar basit bakım işleri 1 yıl geçmeden kesinlikle yapılmalı
12700h olanı var bende. Şubat ortası almıştım. Cs 2 oynarken işlemciye watt limiti koymazsam 97 dereceleri rahat görüyor. Düzgün bir macunla yeniden bakmak lazım ama gürültüsünün karşılığını veremiyor sıcak kalıyor.
12700H olanı var bende. Şubat ortası almıştım. CS 2 oynarken işlemciye watt limiti koymazsam 97 dereceleri rahat görüyor. Düzgün bir macunla yeniden bakmak lazım ama gürültüsünün karşılığını veremiyor sıcak kalıyor.
Laptopta macun daha hızlı kurur gayet laptop çok daha fazla ısınır dolayısıyla macun çok daha hızlı kurur bu kadar basit bakım işleri 1 yıl geçmeden kesinlikle yapılmalı