Acer Nitro 5 için termal macun önerisi

Aynı laptopu aynı zamanda aldım ve şu an bende ısınma sorunu yaşıyorum sanırım bakım zamanı geldi termal macundan ziyade bu laptopa göre termal ped bulabildiniz mi? Kaç mm yeterli olur acaba.

PTM 7950.

Aynı laptopu aynı zamanda aldım ve şu an bende ısınma sorunu yaşıyorum sanırım bakım zamanı geldi termal macundan ziyade bu laptopa göre termal ped bulabildiniz mi? Kaç mm yeterli olur acaba.

Bu laptopta termal pad değil termal putty kullanılıyor. Oyun hamuruna benzer şekilde bir madde.

Laptopta macun daha hızlı kurur gayet laptop çok daha fazla ısınır dolayısıyla macun çok daha hızlı kurur bu kadar basit bakım işleri 1 yıl geçmeden kesinlikle yapılmalı
1.5 yıldır kullanıyorum macun değiştirmedim aynı anda Chrome, Spotify,WhatsApp ve office işleri açıkken fan bile açmıyor, bazı yargıları kırmak lazım.

1.5 yıldır kullanıyorum macun değiştirmedim aynı anda Chrome, Spotify,WhatsApp ve office işleri açıkken fan bile açmıyor, bazı yargıları kırmak lazım.
Dediğin şey performans laptopları için geçerli olamaz normal laptop ile kıyaslamak saçmalık olur

12700h olanı var bende. Şubat ortası almıştım. Cs 2 oynarken işlemciye watt limiti koymazsam 97 dereceleri rahat görüyor. Düzgün bir macunla yeniden bakmak lazım ama gürültüsünün karşılığını veremiyor sıcak kalıyor.

Hocam riskli biliyorum ama sıvı metal kullansanız daha iyi olur. Macunlar bu işlemci için yetersiz kalıyor. Tabii tercih sizin.

Hocam riskli biliyorum ama sıvı metal kullansanız daha iyi olur. Macunlar bu işlemci için yetersiz kalıyor. Tabii tercih sizin.
O riski alacağımı sanmıyorum. Düzgün macun ve işlemci watt limiti ile yola devam.

Laptopta macun daha hızlı kurur gayet laptop çok daha fazla ısınır dolayısıyla macun çok daha hızlı kurur bu kadar basit bakım işleri 1 yıl geçmeden kesinlikle yapılmalı
Isıya göre fazla kuruma olabilir evet. Dereceler normalse hemen yapılmalı diye bir kaide yok.

O riski alacağımı sanmıyorum. Düzgün macun ve işlemci watt limiti ile yola devam.

Hocam PTM 7950 diye bir macun var ped gibi sürülüyor isterseniz ona bir göz atın derim. Isınınca sıvılaşıp soğuyunca katılaşan bir macun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…