Acer Nitro 5 ışık sızması

KnifeRex

Hectopat
Merhabalar herkese. Linkteki laptop bugün elime geçti. Laptop'un her şeyi çok güzel hiçbir sıkıntısı yoktu. Ancak Laptop'a testler yaparken ışık sızması olduğunu fark ettim. Teknik servisi vs. aramadım ancak araştırmalarım sonucu galiba her IPS ekranda oluyormuş. Neyse ki benim Laptop'ta fazla değil ancak ekranın sağ tarafında gerçekten bayağı fark ediliyor. Sizce laptopu servise gönderip iade veya değişim yapmalı mıyım?

Bu sorun kronik. Daha doğrusu bu Acer için normal bir şey. Kendi web sitelerinde bu kullandıkları teknolojiden kaynaklı olduğunu savunmuşlar ve bunun %100 bir çözümü olmadığını söylüyorlar. Fakat diğer markalarda bu sorun yok.

Fotoğraf eklerseniz ona göre yorum yapılır, çok belli belirsiz ise ben uğraşmazdım.

Hocam ekleyecektim ancak fotoğrafta çıplak gözle bakıldığı gibi belli olmuyor.
Bu sorun kronik. Daha doğrusu bu Acer için normal bir şey. Kendi web sitelerinde bu kullandıkları teknolojiden kaynaklı olduğunu savunmuşlar ve bunun %100 bir çözümü olmadığını söylüyorlar. Fakat diğer markalarda bu sorun yok.

Ben ise çoğu IPS ekranda olduğunu okudum.
Bakış açıyı değiştirdiğiniz zaman şekli değişiyor mu? Eğer değişiyorsa IPS Glow olabilir.
IPS glow ile ışık sızması farkı nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı