Acer Nitro 5 laptop var, RAM 8 GB, 16 daha eklemek istiyorum. Bir yere sordum, SSD değiştir dedi bir de iyi bir SSD markası önerir misiniz? (fiyat önemli değil.)
Ben sadece kullanmayı biliyorum. Fabrikadan nasıl çıktıysa aynı şekilde duruyor hiç içini açtırmadım.SSD kaç GB olacak? Şu anki SSD niz nedir? Şu anki RAM'iniz DDR4 mü DDR5 mi?
İçini hiç açtırmadım fabrikadan çıktığı gün ki gibi.Crucial iyidir RAM'de. SSD ve RAM hangi marka takılı pc de?
Dediklerinizi anlamadım? Ben bir tek kullanmayı biliyorum.CPU Z yükleyip SPD kısmını atar mısınız? Ek olarak PC'nin içindeki SSD gen 3 mu gen 4 mu? Hangi formatı destekliyor? Biraz fazla belirsiz olmuş öneri istemeniz.
CPU-Z programını indirirseniz RAM ve SSD markasını görebilirsiniz. Fotoğraf atıp ona göre öneri yapabiliriz.Ben sadece kullanmayı biliyorum. Fabrikadan nasıl çıktıysa aynı şekilde duruyor hiç içini açtırmadım.
İçini hiç açtırmadım fabrikadan çıktığı gün ki gibi.
Dediklerinizi anlamadım? Ben bir tek kullanmayı biliyorum.
CPU-Z programını indirirseniz RAM ve SSD markasını görebilirsiniz. Fotoğraf atıp ona göre öneri yapabiliriz.
Tamamdır. Hafta sonu bakacağım.SSD için Aygıt Yöneticisi'nden disk sürücüleri bölümünde yazanı atın.
RAM için de CPU-Z indirip SPD sekmesini atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.