Acer Nitro 5 laptop için 16 GB RAM ve SSD markası önerisi

ReveNent

Femtopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 laptop var, RAM 8 GB, 16 daha eklemek istiyorum. Bir yere sordum, SSD değiştir dedi bir de iyi bir SSD markası önerir misiniz? (Fiyat önemli değil.)

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD kaç GB olacak? Şu anki SSD niz nedir? Şu anki RAM'iniz DDR4 mü DDR5 mi?

Acer Nitro 5 laptop var, RAM 8 GB, 16 daha eklemek istiyorum. Bir yere sordum, SSD değiştir dedi bir de iyi bir SSD markası önerir misiniz? (fiyat önemli değil.)

CPU Z yükleyip SPD kısmını atar mısınız? Ek olarak PC'nin içindeki SSD gen 3 mu gen 4 mu? Hangi formatı destekliyor? Biraz fazla belirsiz olmuş öneri istemeniz.

SSD kaç GB olacak? Şu anki SSD niz nedir? Şu anki RAM'iniz DDR4 mü DDR5 mi?
Ben sadece kullanmayı biliyorum. Fabrikadan nasıl çıktıysa aynı şekilde duruyor hiç içini açtırmadım.

Crucial iyidir RAM'de. SSD ve RAM hangi marka takılı pc de?
İçini hiç açtırmadım fabrikadan çıktığı gün ki gibi.

CPU Z yükleyip SPD kısmını atar mısınız? Ek olarak PC'nin içindeki SSD gen 3 mu gen 4 mu? Hangi formatı destekliyor? Biraz fazla belirsiz olmuş öneri istemeniz.
Dediklerinizi anlamadım? Ben bir tek kullanmayı biliyorum.

Ben sadece kullanmayı biliyorum. Fabrikadan nasıl çıktıysa aynı şekilde duruyor hiç içini açtırmadım.

İçini hiç açtırmadım fabrikadan çıktığı gün ki gibi.

Dediklerinizi anlamadım? Ben bir tek kullanmayı biliyorum.
CPU-Z programını indirirseniz RAM ve SSD markasını görebilirsiniz. Fotoğraf atıp ona göre öneri yapabiliriz.

SSD için Aygıt Yöneticisi'nden disk sürücüleri bölümünde yazanı atın.
RAM için de CPU-Z indirip SPD sekmesini atın.

SSD'yi müsaitseniz şimdi atabilirsiniz. Aygıt Yöneticisi'nden bakılıyor sonuçta.

Bir de 5 yıldır içini açtırmadım, iç temizleme yaptıracağım. Bir yere sordum 1000 TL dedi ama riskli dedi(riskli derken ne demek istediğini anlamamıştım). Biri de riskli olduğu için servise götür dedi ama servis de çok pahalıdır diyolar(ne kadar olduğunu nerden öğreneceği mi bilmiyorum).

Sizce serviste mi yaptırayım yoksa riskli diyen yerde mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı