Acer Nitro 5 laptop mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

xemreyz

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston 8 GB DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8
SSD veya HDD modeli
Micron_3400_MTFDKBA512TFH
Ekran kartı
Nvidia RTX 3060
Anakart
ADL Jimny_ADH
İşlemci
Intel Core i7-12700H
Bilgisayarı 25 Aralık tarihinde satın aldım. Sürücüleri Acer'in kendi sitesinden kurdum. Denediğim her oyunda hemen atmasa da 30dk - 1 saat sonra oyundan atıyor ve bundan sonra ekrandan takılmalar - donmalar oluyor. Garantiye versem değişim yaparlar mı? Minidump dosyalarını paylaşıyorum:

GPU-Z ile de NVIDIA seçili ekran görüntüsünü bir paylaşın bakalım.

Sürücü olarak da bunu yükleyeceksiniz DDU sonrası:
2023-01
Fotoğrafları yükledim şimdi DDU yapacağım attığınız linklerden.
Not : nvidia nın son sürücünü yüklediğimde mavi ekran hataları artmıştı, acerin sitesindekini kullanıyorum şu anda.

GPU-Z ile de NVIDIA seçili ekran görüntüsünü bir paylaşın bakalım.

Sürücü olarak da bunu yükleyeceksiniz DDU sonrası:

Hangi sırayla kurduğum fark eder mi?

yaptım, test edeceğim şimdi.

açtığım ilk oyunda nvlddmkm.sys hatası aldım:( minidump dosyasını dropboxa yükledim.

Şu an denediğim her oyunda yüklenme ekranında hata verip atıyor, sonrasında ekranda donma sorunu yaşıyorum.
Bazen de mavi ekran hatası alıyorum, şimdiye kadar çıkan hatalar:
nvlddmkm.sys
VIDEO_TDR_FAILURE
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE
VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL

Yarın bilgisayarcıya gidip ram yuvalarını temizlettireceğim. Belki düzeltir sorunlarımı. Eğer düzelmezse ekran kartıyla veya anakartla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum, garantiye verip değişim isteyeceğim.
Şimdi son olarak Windows 10 kurup test etmek istiyorum.

Son düzenleme:
RAM slotlarini temizledim 2 saattir oynuyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım, gün sonunda güncelleyeceğim.

RAM slotlarini temizledim 2 saattir oynuyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım, gün sonunda güncelleyeceğim.

Ekran kartı arızalı, çok yoruldum, uğraşmak istemiyorum artık. Bir şey bile yolunda gitmiyor hayatımda.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı