Acer Nitro 5 mi Monster Abra A5 mi?

Tuba3

Femtopat
Katılım
29 Eylül 2020
Mesajlar
4
Çizim ve üç boyutlu modelleme programları kullanacağım, arada sırada da birkaç oyun oynayacağım bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Ama önemli olan dediğim gibi tasarımla ilgili tüm programları sorunsuz açması. Bu yüzden Hepsiburada sitesi üzerinden Acer'in son çıkan Nitro 5 i7 10.nesil 16 GB RAM ve 6 GB GTX 1660 Ti ekran kartlı modelini düşünüyordum. Fakat Acer teknik servis konusunda sıkıntılıymış bu yüzden yakınlarımdan Monster marka önerisi aldığım için Monster Abra serisi bu https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-5-2/ modelini düşünmeye başladım, ama şu anda stokta değil. Sizce Monster'ın bu modelini ya da diğer modellerini mi beklemeliyim yoksa Acer'in bu bilgisayarını mı satın almalıyım? Bütçem Max 11 bin

 
bence bataryasından dolayı Acer.
Ama başka seçenek olursa asusun gtx1660ti modelini seçin, özellikler aynı. Çizim için amd nin çok yararını gördüm. 90wh bataryası var asusun (acer 57.48wh, Monster 40 küsür)
 
Bu iki seçenek arasında doğal olarak önde olan Acer, tıpkı fiyatı gibi. Olay şu ki, bu Acer'ın rakibi bu Monster değil. Tulpar serisine bakmanızı tavsiye ederim.
 
Bu iki seçenek arasında doğal olarak önde olan Acer, tıpkı fiyatı gibi. Olay şu ki, bu Acer'ın rakibi bu Monster değil. Tulpar serisine bakmanızı tavsiye ederim.
Evet biliyorum ama abranın bu modelinde ön sipariş vardı tulparda daha fazla beklemem gerektiği için öyle demiştim. Aslında merak ettiğim uzun yıllar kullanılacak marka öneriniz hangisidir
 
Selamlar; her iki link üzerinden de kontrol yaptığınızda şu anda alabileceğiniz model Acer. Donanım noktasında da Acer derim. Çünkü Acer i7 10750H işlemci ile Monster ise i5 10300H işlemci ile geliyor. Yani i7 her zaman i7 dir. Ekran kartı noktasında da Acer öne çıkıyor. Markaya gelecek olursak da uzun yıllar bir modelini sorunsuz kullandım.
 

Geri
Yukarı