Acer Nitro AN515-43 AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512GB SSD RX560X en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Tasarımı çok hoşuma gittiği için bu modeli tercih ettim. Çok üst düzey oyunlar oynamayacağım öncelikle ama 120Hz olması benim için önemli. Öncelikle bu 3 model 120Hz mi size onu sormak istiyorum bir bilginiz var mı? Ve hepsi 120Hz ise sizce aradaki fiyat farkını vermek doğru olur mu? Öğrenci olduğumu da göz önünde bulundurursak benim için üstte bıraktıklarım arasından en uygun fiyatlı olanı en iyisi olacaktır. Estetik olarak güzel duran, çerçevesi ince ve bu düzeylerde(f/p), 120Hz olan bildiğiniz modeller varsa onları da önerebilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.
Acer Nitro Intel Core i5 8300H 8GB 512GB SSD GTX1050 Linux en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim fakat testlere baktığım zaman averajlarda amd fps konusunda biraz daha önde geliyor. Ekran 120hz olduğu için onu tam kullanabilmek istiyorum. Gönderebileceğiniz test videoları varsa göz atmak isterim. Saygılar.
Ben bir de bunu buldum sizce bu ürün nasıl?