GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.705 Makaleler 5 Çözümler 38 11 Mayıs 2020 #11 paPix dedi: Dediklerinizin hepsini o şekilde yapıp oynuyorum zaten. Eğer ki kendim yapmaya çalışsam win10 u nerden bulup indirip tekrar yüklerim. Verebilceğiniz link var mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft'un kendi sitesinden yükleyin. Büyük ihtimale düzelecektir.
paPix dedi: Dediklerinizin hepsini o şekilde yapıp oynuyorum zaten. Eğer ki kendim yapmaya çalışsam win10 u nerden bulup indirip tekrar yüklerim. Verebilceğiniz link var mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft'un kendi sitesinden yükleyin. Büyük ihtimale düzelecektir.
P paPix Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5 11 Mayıs 2020 #12 GoDd1 dedi: Microsoft'un kendi sitesinden yükleyin. Büyük ihtimale düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kurcalarken linux falan bişeyler yazıyo du kardeşim onunla alakalı bir şey olabilir mi?
GoDd1 dedi: Microsoft'un kendi sitesinden yükleyin. Büyük ihtimale düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kurcalarken linux falan bişeyler yazıyo du kardeşim onunla alakalı bir şey olabilir mi?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.705 Makaleler 5 Çözümler 38 11 Mayıs 2020 #13 paPix dedi: Bilgisayarı kurcalarken linux falan bişeyler yazıyo du kardeşim onunla alakalı bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Linux bir işletim sistemidir. Buradan indireceksiniz. Windows 10'u İndirin
paPix dedi: Bilgisayarı kurcalarken linux falan bişeyler yazıyo du kardeşim onunla alakalı bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Linux bir işletim sistemidir. Buradan indireceksiniz. Windows 10'u İndirin
P paPix Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5 11 Mayıs 2020 #14 SolveTax dedi: Oyun içi değerleri MSI Afterburner ile paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Adsız.png 776,2 KB · Görüntüleme: 55
watrik Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 470 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #15 Oyun oynarken güç kablosunu takarak oynayın. Orijinal windows kullanın ve driver booster tarzı bir programla bütün driverlarınızı güncelleyin.
Oyun oynarken güç kablosunu takarak oynayın. Orijinal windows kullanın ve driver booster tarzı bir programla bütün driverlarınızı güncelleyin.