Acer Nitro 5 RTX3050 ve A34 ile iPhone takaslamak

ISectumSempraI

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 3 2200G
XFX Amd Radeon 6500XT
16GB 3200Mhz Ram
Gigabyte B450m S2H Anakart
240Gb SSD
500GB HD
Zalman kasa ve 500W PSU
Meslek
Yazılımcı
Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim ikisi de 16 ay falan garantili durumda bir adet Galaxy A34'üm bir tanede Acer Nitro 5 RTX3050'im var. Zaten yurda bilgisayarımı götüremediğim için hafta sonları birkaç saat bakabiliyordum ancak son Steam olayından sonra haftada birkaç saat için bilgisayar bana fazlalık oldu. Durduğu yerde değer kaybetmesini istemiyorum bu sebeple elden çıkarmak istiyorum. Keza yanında A34'üde elden çıkarıp bir iPhone modeline geçmek istiyorum hem ileride satış kolaylığından hem de parayı bankaya atsam yavaş yavaş yerim bunu bildiğimden. Ancak nasıl bunu yapabilirim kolayca takas yapabileceğim bir yer var mı veya direkt bilgisayarı ederi fiyattan satabileceğim bir yer.

Tavsiye etmem, bilgisayarı tekrar almaya kalkarsanız daha fazla para vermek zorunda kalırsınız. A34'te kötü bir telefon sayılmaz, bence takas vs yapmayıp kendinize başka kullanım alanları açabilirsiniz. Bilgisayarda sadece oyun oynamak yerine başka şeyler de yapmayı, öğrenmeyi deneyebilirsiniz mesela.

Tavsiye etmem, bilgisayarı tekrar almaya kalkarsanız daha fazla para vermek zorunda kalırsınız. A34'te kötü bir telefon sayılmaz, bence takas vs yapmayıp kendinize başka kullanım alanları açabilirsiniz. Bilgisayarda sadece oyun oynamak yerine başka şeyler de yapmayı, öğrenmeyi deneyebilirsiniz mesela.
Mezun olmak için daha 4 senem var ve bu süreçte yurtta olacağım kesin gibi bir şey. Steam dolar olayından sonra artık oyun alabileceğimi düşünmüyorum. Zaten bir kaç haftada bir eve gelip bir kaç saat oyun oynamak için bilgisayarı evde yatırmak istemiyorum. Bu sebeple bana değer kaybetmeyecek bir şey lazım bir yandan da kullanabileceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı