İyi Günler arkadaşlar
Fransa'da Almış Olduğum Acer Nitro 5 AN515-45-R3Y3 Ekranı Kırıldığı için Servise gönderdim (SMS İNFOCOM ). Ayrıca Fan ızgara kısmında gözü rahatsız etmeyen bir kırık vardı Uygun fiyat verirlerse onu da yaptıracaktım.
Bugün servisten aradılar ekran artık üst ve alt kasa için 8 bin küsur TL gibi bir fiyat çıkardılar. Bu fiyat bana çok anormal geldi ve sadece ekranı yapılsa ne kadar bir fiyat çıkar dediğim dede sadece ekranı yapamayız dediler.
Bu fiyat kasadan dolayımı diye düşünüyordum fakat daha önce MSI laptop alt ve üst kasa değiştirmiştim çok daha kalite ve metal kasaya ve daha iyi bir klavyeye sahip olmasına rağmen 110 dolar ödemiştim.
2. kez servisi arayıp ekranı yedek parça olarak alıp dışarıda taktırayım diye düşündüm onda da ekran yurt dışından geleceği için 5500 TL dediler. Bunun sonucunda 8 bin lira servis ücretinin pahalı olmasının ekrandan kaynaklı olduğunun sonucuna vardım.
1920.1080 15.6 inç 144 Hz (Innolux N156HRA-EA1 (CMN1521) ) bir ekran neden 5500 TL gibi bir fiyat? Sizce ne yapmalıyım laptopumu servisten geri çekip dışarıda bu kalitede bir ekran mı daha uyguna taktırabilir miyim? Aynı marka ekrani Google arattığımda 4-5 yerde buldum kimisi bu kod ile uyumlu bir ekran göndereceğiz diyor 1 tanesi aynı kodda ürün göndereceğiz diyor fakat güvenemiyor sahte ürün gönderen çok ve ayrıca ekran bozuk gelirse de iade süreci sıkıntılı geçiyor.
Sizce ne yapmalıyım? dışarıdan al diyenlerde güvenilir bir firma yazabilir mi? orijinal kaliteli ekran bulabileceğim.