Hocam bu Nitro serisinin aynı kasada çok farklı özellikte bilgisayarları var. Ben az önce Trendyol'da bir ilanda gördüm satıcı tek soket var demiş. Biraz araştırayım size geri döneyim. Cihazda takılı HDD var mı şu an?
ram konusunda direkt olarak sizin dediğinizi alacağım. peki ssd konusunda da uyum sart mi. sanırım ramlerde aynı hızda olanları alın diye uyarmislardi.
ram konusunda direkt olarak sizin dediğinizi alacağım. peki ssd konusunda da uyum sart mi. sanırım ramlerde aynı hızda olanları alın diye uyarmislardi.
bir de, sizce 1tb ssd mi almalıyım 2tb hdd mi ? o da 2.5inc sata 3 değil mi ? şey de sormak istiyorum. oyunlar hdd de kurulu olursa performansında bi azalma olur mu
Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW 2.5" 1 TB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Bu modeli alsanız daha güzel olur. Samsung SSD konusunda kendini kanıtlamış bir firma.
100TL altına ikinci el HDD bile var. Sadece oyun kuracaksınız bunlardan birini alıp hızını deneyebilirsiniz. Ama almışken tam alayım diyorsanız 2-TB HDD almanız daha iyi olur.
Şunu diyorum, eğer oyun amaçlı alıyorsanız ve yükleme hızı sizi çok da ilgilendirmiyorsa HDD alıp geçin. Sonuçta oyunlar 150-200 gbları bulmaya başladı. Daha çok oyun kurarsınız. Ama oyunu tıkladığınız gibi açmak sizin için çok önemliyse attığım SSD de iyidir.