Acer Nitro 5 ve 16 farkı nedir?

• Konuyu başlatan KMDS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 629
Bütçe
30-35k
870 serisine özelmi? kuzenimde g770 vardı yıllarca kullandı pek sorun yaşamadı sanırım
G870 haterları hocam bunlar pek ciddiye almayın. Her Casper G870 konularında aynı şeyi söylüyorlar sorsan 1 tane doğru bilgileri yok G870 hakkında.

@IamTheDragon Sındırgı'da yaşıyorsanız geçmiş olsun deprem çok kötüydü.

Son düzenleme:
G870 haterları hocam bunlar pek ciddiye almayın. Her Casper G870 konularında aynı şeyi söylüyorlar sorsan 1 tane doğru bilgileri yok G870 hakkında.

@IamTheDragon Sındırgı'da yaşıyorsanız geçmiş olsun deprem çok kötüydü.
Teşekkür ederim hocam. Umarım ülkemiz daha kötülerini yaşamaz.

Hepsi aynı. Eninde sonunda sorun çıkartan bir cihaz. Performans ve stabilite eninde sonunda bozuluyor kespır ve canavar notbuklarında.
bu bahsettiğiniz sorunlar ne kadar ciddi? trendyolda bu ürünler baya bi satılıyor gibi duruyor ama forumlarda acer 16 dışında her model alınmaz sorunlu diye anlatılıyor.

bu bahsettiğiniz sorunlar ne kadar ciddi? trendyolda bu ürünler baya bi satılıyor gibi duruyor ama forumlarda acer 16 dışında her model alınmaz sorunlu diye anlatılıyor.
Ben G870 kullandım 2 yıl boyunca farklı farklı forumlarda konularını açtım bunun. Sizin attığınız 4060 model elimdeki ama 32gb ram gereksiz ona. 8x2 ddr4 ram en iyisi veya 16x2. Termal macun pumpot yaptığı için eleştiri yağmuruna tuttum termal macun yeniledim dereceler iyi olunca bakış açım değişti. Üreticisi Quanta bu arada Çin değil bu laptopun. Depremden gitmezsek bu laptop bozulacak gibi bir hava vermiyor keyfi gayet yerinde bakımını yapmayı biliyorsanız tabii.

Ben G870 kullandım 2 yıl boyunca farklı farklı forumlarda konularını açtım bunun. Sizin attığınız 4060 model elimdeki ama 32gb ram gereksiz ona. 8x2 ddr4 ram en iyisi veya 16x2. Termal macun pumpot yaptığı için eleştiri yağmuruna tuttum termal macun yeniledim dereceler iyi olunca bakış açım değişti. Üreticisi Quanta bu arada Çin değil bu laptopun.
bunu almam heralde 34bin kart limitim var arttırabilirsem nitro 16 arttıramazsam ikinci el bu modellerden bakacağım

Teşekkür ederim hocam. Umarım ülkemiz daha kötülerini yaşamaz.
Ben elimdeki G870'ten değil de depremden çok korktum. Benim laptop tam kitaplığın altında duruyor deprem olduğunda önce canımı mı ? Yoksa G870'i mi kurtarsam anlam veremiyorum. 😆
Laptop kolay kolay bozulmaz ama bozulursa ev yıkılmış demektir.

Ben elimdeki G870'ten değil de depremden çok korktum. Benim laptop tam kitaplığın altında duruyor deprem olduğunda önce canımı mı ? Yoksa G870'i mi kurtarsam anlam veremiyorum. 😆
Laptop kolay kolay bozulmaz ama bozulursa ev yıkılmış demektir.
Siz casperdan memnun musunuz? soğutması nasıl? ve normal kullanımda oyun harici video izlemek gibi işlerde çok ses çıkarıyor mu?

Bu gidişle ikinci el casper alıcağım gibi duruyor.

Siz casperdan memnun musunuz? soğutması nasıl? ve normal kullanımda oyun harici video izlemek gibi işlerde çok ses çıkarıyor mu?

Bu gidişle ikinci el casper alıcağım gibi duruyor.
PTM ile gelen modellerde soğutma sorunu yaşamazsınız gelmeyen modellerde de pumpot yapıyor o yüzden soğutma sorunu yaşayanlar var. İkinci eli nasıl bilmiyorum, fiyatı güzel ve temizse sorunsuzsa neden olmasın.
Fanların çalışma hızı o an ısıya kullanıma göre ayarlanıyor videoyu 4K izlersen Chrome'de işlemci ısınır fanlar ses yapar ama 480p izlersen ısınmaz sesde çok olmaz. Global markalar daha sessiz ama onu kabul edebilirim.
Oyun ve render hatta yazı yazma konusunda konusunda çok memnunum ama film dizi izleme konusunda eminim daha iyileri vardır.

PTM ile gelen modellerde soğutma sorunu yaşamazsınız gelmeyen modellerde de pumpot yapıyor o yüzden soğutma sorunu yaşayanlar var. İkinci eli nasıl bilmiyorum, fiyatı güzel ve temizse sorunsuzsa neden olmasın.
Fanların çalışma hızı o an ısıya kullanıma göre ayarlanıyor videoyu 4K izlersen Chrome'de işlemci ısınır fanlar ses yapar ama 480p izlersen ısınmaz sesde çok olmaz. Global markalar daha sessiz ama onu kabul edebilirim.
Oyun ve render hatta yazı yazma konusunda konusunda çok memnunum ama film dizi izleme konusunda eminim daha iyileri vardır.
ptm ve pumpot nedir?

ptm ve pumpot nedir?
PTM 7950 pumpout yapmayan dayanıklı bir macundur. Yurtiçinde maalesef yok ama ucuz yurt dişindan sipariş eden çok. Pumpout macunun soğutma bloğundan dışarıya çıkması derecelerin yükselmesidir bu yüzdende normal macunlar çok sık değişim istiyor ptm öyle değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı