Acer Nitro 5 vs ASUS TUF Gaming F15

Bütçe
7000-8500₺

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19

Bu iki modelden hangisi daha başarılı? Bir süre yükseltme yapamayacağım. 1TB SSD var ASUS daha cazip geliyor, fakat Acer Nitro 5 ise ₺500 daha ucuz. Hangi model daha başarılıdır? @Radeon RX 5500M hocam son zamanlarda rahatsız ediyorum, kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin de ekranı 144 hz imiş. Öyleyse arada 500gb ssd farkı ve 500 tl fiyat farkı var. Yani ikisi de hemen hemen aynı fiyata geliyor. Eğer bulabilirsen youtube'den sıcaklık değerleri, fps farklarina bak, tasarımı da ekledin mi sana mantıkli gelen seçenegi seç hocam.

Son düzenleme:

Bu iki modelden hangisi daha başarılı? Bir süre yükseltme yapamayacağım. 1TB SSD var ASUS daha cazip geliyor, fakat Acer Nitro 5 ise ₺500 daha ucuz. Hangi model daha başarılıdır? @Radeon RX 5500M hocam son zamanlarda rahatsız ediyorum, kusura bakmayın.

144Hz ekrandan dolayı ASUS.

Acer yenileme hızı 144Hz gözüküyor. 60 olduğunu nereden çıkardınız?

resim_2021-07-01_211801.png

ASUS'un aynısı elimde var sorunların varsa cevaplayabilirim.

ASUS alınmaz çok ısınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı