Acer Nitro 5 vs Lenovo Ideapad Gaming 3

Baran30

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2020
Mesajlar
1.686
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar çok güçlü bir masaüstü bilgisayarım var zaten o yüzden laptop çok fazla kullanacağını sanmıyorum seyhatlarimde ve 1 sene sonra üniversite geçeceğim için bir laptop almaya karar verdim. İllk başta iPad 8. nesil aldım fakat laptop yerini tutmadı onu satıp bir laptop alacağım. Bu ikisi cazip geldi sizce hangisini almalıyım ve neden. Pek fazla oyun oynamayacağım.
(9-10 bin TL bütçe ile sizin bir tavsiyeniz var ise yeni fikirlere açığım)


www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-intel-core-i5-10300h-16gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nhq7jey001-p-HBV00000VFUAS?magaza=BOZDAN+Teknoloji
 
İkisi arasındaysan bence Lenovo tercih etmelisin kendi eski oyun içinolmayan laptopumda ısınma sorunu pek yoktu ve sağlamdı bence Lenovo.
 
Şekil olarak lenovoyu tercih ederdim şahsen. İkisi de malzeme kalitesi olarak yakın ama bildiğim kadarıyla acerin sıcaklık değerleri daha iyiydi, zaten çok kullanmam aşırı performans beklentim de yok demişsiniz gözünüze hoş geleni alın gitsin.
 

 
Bende bu iki bilgisayar arasında kaldım. Lenovo'nun fanları ekrana vuruyor galiba bu sıkıntı yapar mı? Acer'de kötü değil ısınma sorunu da yok eski kasalarda vardı ama 10.nesil işlemci ile düzeldi. Çok arada kaldım Acer daha ucuz Lenovo biraz daha pahalı. Bir de hangisini aldıysanız memnun musunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı