Acer Nitro 5 vs Lenovo Y540

Fidias

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2020
Mesajlar
105
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I3 12100f
Asus dual rtx 2060 oc
...
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar. Arkadaşlar öncelikle Acer Nitro 5'in aynı kasası ile farklı konfigürasyonu bulunan bir modeli elimde mevcut. Memnunum da fakat istediğim performansı alamadım. İşlemci ve ekran kartı yönünden. Konuya gelecek olursak aşağıda linklerini verdiğim iki laptop arasında kaldım.
Acer Nitro 5'in soğutması RTX 2060 için yeterli olur mu bilemiyorum. Öte yandan Lenovo ise hiç kullanmadığım bir marka ayrıca iki model arasında daha Premium duruyor. Fiyat olarak ise Lenovo daha uygun durumda hatta bu piyasa içinde çok iyi bile diyebiliriz. Belki uygun fiyatlı laptop arayan arkadaşlara da buradan yardımcı olurum. İki üründe Amazon da satılıyor. Yalnız dikkatimi çeken Lenovo ürününde özelliklerin biraz eksik yazılmış olması yine de Amazon olunca pek sorun etmedim. Sizden ricam ikisini karşılaştırıp düşüncelerinizi paylaşmanız. Hatta Lenovo Legion kasasını kullanan var ise onlarda yorum yapsın soğutma, uzun ömürlülük konusunda ne vaat ediyor merak ettim.



Son bir sorum ise Lenovo olan cihazın klavyesi RGB mi? Çünkü ben pek anlamadım da.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar fikir beyan etmek isteyen veya iki cihaz hakkında bilgi sahibi kimse yok mu ?
 
Acer daha mantıklı nedeni; işlemci açısından, ekran tazeleme hızından, RAM açısından iyi ama eğer depolama 256 GB diye aklında kaldıysa korkma 5-6 ay öyle idare eder daha sonrasında HDD alırsın eğer offline takılıyorsan HDD şart çünkü depolama alanı AAA oyunlarda lazım. Tercihim Acer'dan yana şimdiden hayırlı olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı