Acer Nitro 5 vs Nitro 16

Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda laptop alacağım ve laptop modeli olarak Acer'in Nitro serisi ile HP'nin Omen modeli arasında gidiyorum. Nitro 5 ve 16'yı deneyimleme fırsatı olmuş arkadaşlar sizce bu iki modelden hangisi daha iyi?

2 cihazı da atsanız iyi olur.

Nitro 16, nito 5'ten her açıdan üstün. O yüzden Omen ile kıyaslanabilecek model Nitro 16. ikisinin de linkini atar mısınız? (Omen ve Nitro 16'nın.)

Yok hocam, Nitro 5 ve 16 modelleri arasıdayım aralarında kalite veya soğutma farkı var mı diye soruyorum.
Nitro 16 yazılım, panel, soğutma olarak daha üstün. Nitro 5 macunları hızlı eriyor. Kasası daha iyi diyorlar fakat kasaya bakma sansim olmadi.

Ayrica Nitro 16 6k RPM diye biliyorum, Nitro 5 8K RPM. Daha sessiz ve konforlu deneyim yani.

Nitro 16, nito 5'ten her açıdan üstün. O yüzden Omen ile kıyaslanabilecek model Nitro 16. ikisinin de linkini atar mısınız? (Omen ve Nitro 16'nın.)
2 cihazı da atsanız iyi olur.
Nitro 16 vs Omen mi soruyorsunuz? Başlık yanlış olmuş galiba. Donanımlara bakmak lazım.

Şu an için bu 3 modele bakıyorum. Acer çok kafama yattı ama Omen seriside senelerdir böyle daha üstün kalite gibi düşünüyorum bir yandan da marka HP olduğu için geri çekiliyorum. İntel işlemcili laptop alasımda pek yok throttle sorunu var maalesef 10nm yüzünden.

HP AMD modellerde de Throttle var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…