Acer Nitro 5 vs Predator Helios 300 laptop

Evet amazon.com üzerinden her şey dahil blackfriday zamanı $1322'a satın aldım.
https://www.amazon.com/MSI-Leopard-10SFK-062-i7-10750H-RTX2070/dp/B085B3GFRL şuan her şey dahil fiyatı $1596 dolar onun dışında herhangi bir para ödemezsiniz.
Garanti vs. sıkıntı olmaz mı hocam?
Evet amazon.com üzerinden her şey dahil blackfriday zamanı $1322'a satın aldım.
https://www.amazon.com/MSI-Leopard-10SFK-062-i7-10750H-RTX2070/dp/B085B3GFRL şuan her şey dahil fiyatı $1596 dolar onun dışında herhangi bir para ödemezsiniz.
Hocam bu arada Note: If you select “Standard International shipping – no tracking” you cannot track your shipment and may be charged import fees ahead of delivery. gümrük vergisini sonradan da alabiliyorlarmış sipariş teslim edildiginde siz öncelikli teslimat mı aldınız acaba?

Garanti vs. sıkıntı olmaz mı hocam?
Hayır, herhangi bir sıkıntı olmaz Hepsiburada'dan alıyormuşsunuz gibi düşünün ama tek fark yurt dışı cihazının 12 ay garantisi olur, Hepsiburada'dan alınan cihazın 24 ay garantisi.Bide ek olarak cihazın klavyesi ve fişi farklı olur fiş için dönüştürücü alıyorsunuz klavye için ise ben tuşların yerini ezbere bildiğim için herhangi bir sıkıntı olmuyor.
Yurt dışı Amazon süreç hakkında biraz bahseder misiniz? Satın alımdan elinize ulaşıma kadar. ( Yurt dışından laptop almayı düşünüyorum onun için cevaplarsanız çok sevinirim. )
Tabii hocam merak ettiğiniz ne varsa siz sorun ben her şeyiyle cevaplayayım.

Tabii hocam merak ettiğiniz ne varsa siz sorun ben her şeyiyle cevaplayayım.
Benim için garanti önemli değil zaten.
1-) İlk bir ay bir problem olursa iade alıyorlarmış doğru mudur?
2-) Orada belirtilen fiyatın yanında ki shipping kısmı hariç vergi ödemek zorunda kaldınız mı?
3-) Amazon.com' dan aldıysanız ve ya nereden aldıysanız kaç günde geldi?
4-) Kargo firması cihaz gümrükteyken size bilgi verildi mi?
5-) Bir yerden okuduğuma göre gümrükte iken forum doldurulması lazımmış doğru mudur?

Benim için garanti önemli değil zaten.
1-) İlk bir ay bir problem olursa iade alıyorlarmış doğru mudur?
2-) Orada belirtilen fiyatın yanında ki shipping kısmı hariç vergi ödemek zorunda kaldınız mı?
3-) Amazon.com' dan aldıysanız ve ya nereden aldıysanız kaç günde geldi?
4-) Kargo firması cihaz gümrükteyken size bilgi verildi mi?
5-) Bir yerden okuduğuma göre gümrükte iken forum doldurulması lazımmış doğru mudur?
1)Evet 30 günlük yasal iade süresi var.
2)Orada ödediğim miktar dışında herhangi bir ücret ödemedim hatta kargo parası ve fazla alınan gümrük vergisi tarafıma iade oldu ($94)
3)27 kasımda siparişi verdim 4 aralık günü kargoya verildi 22'sinde teslim aldım benimle birlikte sipariş verip 12 aralıkta teslim alan arkadaşlar oldu.
4)Hayır herhangi bir bilgi vermedi ben sürekli hem aramex'in hem amazon'un kendi sisteminden takip ettim
5)Aramex kendisi halletti her şeyi hiçbir şey doldurmadım ürün gümrükten geçtikten sonra yaşadığım şehirde aramex olmadığı için Aramex ürünü yurtiçi kargoya verdi normal hepsiburada'dan almışım gibi ürün tarafıma teslim edildi.

1)Evet 30 günlük yasal iade süresi var.
2)Orada ödediğim miktar dışında herhangi bir ücret ödemedim hatta kargo parası ve fazla alınan gümrük vergisi tarafıma iade oldu ($94)
3)27 kasımda siparişi verdim 4 aralık günü kargoya verildi 22'sinde teslim aldım benimle birlikte sipariş verip 12 aralıkta teslim alan arkadaşlar oldu.
4)Hayır herhangi bir bilgi vermedi ben sürekli hem aramex'in hem amazon'un kendi sisteminden takip ettim
5)Aramex kendisi halletti her şeyi hiçbir şey doldurmadım ürün gümrükten geçtikten sonra yaşadığım şehirde aramex olmadığı için Aramex ürünü yurtiçi kargoya verdi normal hepsiburada'dan almışım gibi ürün tarafıma teslim edildi.
Çok teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı