Acer Nitro 5 vs Rog Strix G15

İmzaya ve açıklamaya baktım, ciddi alınacak biri olmadığı tekrar hatırladım. Hem yardım alıp hem de toxic demeye devam edebilirsin, yaşın da çok büyük değil muhtemelen.
Aynen dostum laf bulamayınca yaş muhabbeti yap 18 yaşındayım daha genç olabilirim bana tutup yardım isteyip toxiclik yapıyor demişsin :D dün sen 2 cihazı atıp rog fanboylugu yapmadın mı burda 😭

Çocuk gibi a1 derece seviye de tartıştırıyorsunuz insanı, biri laptopun 80 derece çalışmasını bekler diğeri açıklamasında nitro 5 hayatım olmuş yazıp başkasına fanboy der :D

Aynen dostum laf bulamayınca yaş muhabbeti yap 18 yaşındayım daha genç olabilirim bana tutup yardım isteyip toxiclik yapıyor demişsin :D dün sen 2 cihazı atıp rog fanboylugu yapmadın mı burda 😭
Biri üst segment, diğeri giriş. Nitro daha mı kaliteli diyeyim?

Nitro kötülesem şu an forum 25 ms nitro hater konularıyla dolmuştu, o konuları kim temizletti sen mi temizlettin?

Ayrıca 4050 Acer'i ilk öneren kişi sen misin :D
4050 acer mi ? Ben rog yazdım git bak sadece 4000 serisi o paraya tercih edilir dedim gidip 3060 alıp kazık yemek sana kalmış.

Çocuk gibi A1 derece seviye de tartıştırıyorsunuz insanı, biri laptopun 80 derece çalışmasını bekler diğeri açıklamasında Nitro 5 hayatım olmuş yazıp başkasına fanboy der :D

İsmim ve biom tamamen ironi amaçlı evimde Acer cihaz yok hayatımda Acer kullanmadım var mı başka sorun?

4050 acer mi ? Ben rog yazdım git bak sadece 4000 serisi o paraya tercih edilir dedim gidip 3060 alıp kazık yemek sana kalmış.
Kardeşim, ROG 4000 Nitro'dan "panel, kasa, soğutma" olarak üstün. Aralarında maksimum 10-15 FPS donanım farkı oluyor zaten. F15 100 FPS bekleyen adam bana donanımlar arasında ki farkı mı söylüyor?

Çocuk gibi A1 derece seviye de tartıştırıyorsunuz insanı, biri laptopun 80 derece çalışmasını bekler diğeri açıklamasında Nitro 5 hayatım olmuş yazıp başkasına fanboy der :D

O zaman Nitro yerine başka cihazla atsana dostum ya da konu açma baksana 4050 yazan adamı küçük düşürüyorsun madem ROG STRIX fanboyusun boşuna tartışma burada hazır ASUS'tan soğuyorum senin yüzünden.

O zaman Nitro yerine başka cihazla atsana dostum ya da konu açma baksana 4050 yazan adamı küçük düşürüyorsun madem ROG STRIX fanboyusun boşuna tartışma burada hazır ASUS'tan soğuyorum senin yüzünden.
Ben fanboy olsam ROG önerirdim değil mi deha arkadaşım :D Ayrıca Victus ve TUF tasarımı hoşuma gitmiyor, almak zorunda mıyım?

Tek seçenek Nitro ile ROG'du ben de ROG aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı