Acer Nitro 5 vs Victus 16

fazli36

Kilopat
acer 150w 3070ti
hp
Oyun ve yazılım için hangisini almalıyım?
Bu ikisi arasında kaldım. Siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
HP çok daha mantıklı duruyor işlemci ve ekran kartı bakımından çok daha yeni nesil kullanıyor fakat bana soracak olursanız oyun için laptop alınmamalı bu laptoplardaki 4060, masaüstü bilgisayarlardaki 3060'lara denk geliyor o yüzden oyun için bence laptopa bu kadar para verilmemeli.

Saf güç olarak 3070 Ti önde fakat DLSS 3 ve Frame Generation teknolojileri ile 4060 öne geçiyor. O yüzden Victus.

İnsanlar hem oyun oynayıp hem de taşıyabileceği bir teknoloji istiyor olabilir hocam. Böyle konularda sadece laptop önerisi yapmak en mantıklısı. İnsanların kullanım amaçlarını bilmiyoruz çünkü.

sebebini söyleyebilir misiniz lütfen?
Üstte yazdım hocam.

sebebini söyleyebilir misiniz lütfen?
Acer'da birkaç çaresiz problem var. Bir arkadaş forumda makale tadında bir yazı paylaşmıştı. Ayrıca HP teknoloji açısından çok önde, performans olarak da hiç eksik kalır yanı yok.
Bu karşılaştırma 4050 vs 3060 olsaydı 3060 tercih et diyebilirdim ama burada 4060 ile HP daha makbul gibi.

Victus'da ısınma problemi yaşar mıyım? Forumda çok konu açılmış ısınma sorunu ile ilgili.

En basinda ses sitemi 50 laptoptan 25i bozuk.

Victus'da ısınma problemi yaşar mıyım? Forumda çok konu açılmış ısınma sorunu ile ilgili.
Isinmayan laptop yok fakat acerin sogutmasi cok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…