Acer Nitro 5'e RAM olarak hangisi takılır?

Daha fazla  
Dostlar ben Acer Nitro 5 almak istiyorumda PC işinden eh işte dencek kadar anlarım. Çoğu kişi laptopun RAM'ini 16 yap diyor, eğer 8'den 16 yapmak istersem RAM'i nereden hangi marka kaç MHz falan almam lazım? Teknik olarak yardımcı olabilir mi birisi bana?
Screenshot_20240620_221225_Trendyol.jpg

Bakın sistem özellikleri şöyle, RAM ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın elinde olmadığını paragrafı okuyarak anlayabilirdiniz zaten. Ayrıca marka model yazılarak bulunabilir.

Her cihazda stok durumuna bağlı olarak farklı RAM kullanılabileceğini bilmiyorsun sanırım. Hadi bul bana RAM'in seri numarasını, bekliyorum.

Dostlar ben Acer Nitro 5 almak istiyorumda PC işinden eh işte dencek kadar anlarım. Çoğu kişi laptopun RAM'ini 16 yap diyor, eğer 8'den 16 yapmak istersem RAM'i nereden hangi marka kaç MHz falan almam lazım? Teknik olarak yardımcı olabilir mi birisi bana?Eki Görüntüle 2227586
Bakın sistem özellikleri şöyle, RAM ne almalıyım?
İki adet 4. Nesil M.2 PCIe yuvası ve 32 GB'ye kadar DDR4 3200 RAM ile dizüstü bilgisayarınızda en yüksek hıza ve devasa depolama kapasitesine ulaşın.

İki adet 4. Nesil M.2 PCIe yuvası ve 32 GB'ye kadar DDR4 3200 RAM ile dizüstü bilgisayarınızda en yüksek hıza ve devasa depolama kapasitesine ulaşın.
Acer'in kendi sitesinden gördüğüm bilgidir hocam haberiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı