Acer Nitro 5’i satıp ASUS ROG alayım mı?

Atilla93

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba elim i5 9300H GTX 1650 8 GB RAM 240 GB SSD+1 TB HDD olan Acer marka laptop var. Bulduğum ürün ise i5 9300H GTX 1650 8 GB RAM 240 GB SSD'li ürün. Acer'da hiçbir problem yaşamadım. Aynı özellikli bilgisayar için kendi laptopumu satıp üstüne para eklemem gerekiyor. Sizce böyle bir şey yapmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden değiştirdiğini anlamdım performansı aynı olacaktır ama sen bilirsin bence değiştirme.

Sadece görsellik açısından değer mi diye düşündüm. Bu yüzden bilgi almak istedim

Sadece görsellik açısından değer mi diye düşündüm. Bu yüzden bilgi almak istedim.

Yani tabii ki görsellik olarak ROG daha önde ama görsellik için bence değiştirme. Değiştirecek sen daha üst modelle değiştirebilirsiniz saygılar.

Sadece görsellik açısından değer mi diye düşündüm. Bu yüzden bilgi almak istedim
Yani bir sorun yaşamadığınıza göre bence üstüne para koyup da aynı özelliklerde bir laptop almanın anlamı yok. Eğer daha güçlü bir model almayacaksanız gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…