Acer Nitro 5'te ekran ve çerçeve arasındaki boşluk var

Parketmez

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Acer Nitro 5 yeni aldım, ekranın sağ kısmında boşluk olduğunu fark ettim. Ekran ve çerçeve paneli yapıştırılmamış ama sağ tarafta bir tık daha boşluk var.

İnternette araştırdığımda da bu sorunu yaşayan insanların olduğunu gördüm. Sizlerin bilgisayarında da bu durum var mı? Bu durum normal mi?

İlk resim kendi bilgisayarımdan, ikinci resim aynı sorun ama benim bilgisayarım değil.

Ek olarak bu boşlukta toz birikirse bilgisayara zarar verir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_9803.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 1.394
  • IMG_9805.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 1.060
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bende de var hocam. Zarar falan vermez merak etmeyin ama siz yine de laptop temizliğinize dikkat edin genel olarak. Hayırlı akşamlar

Aynısı hocam, bende de var normal bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran çıtalarının tam yapıştırılmaması, panelin nakliyat esnasında zarar görmemesi adına yapılır ama içine toz dolacak kadar da boşluk bırakılmaz. Toz birikmesinden ziyade ekranı temizlerken vs. içeri sıvı kaçması zarar verebilir.

Acer nitro serisi monitör almıştım aynı sorun bende de vardı.Normal bir durum sanırım.

Aynısı benim Nitro 5'te de var, başka sebeplerden 2 kere değiştirmiştim hepsinde de vardı o yüzden dert etmeyin.

Bende Nitro 5 AN515-58 kullanıyorum ekran ile çerçeve arasında boşluk yok. Sadece ekran köşelerinde ışık sızması var, siyah ekranda iken daha çok belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…