raevenn
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşı yanlış yönlendirdiğim yok firmaların garanti belgesinde ölü piksel için minimum bir sayı belirttiklerini söylüyorum kullanıcıların garantiden faydalanabilmeleri için. Ben gidipte imkanı yok değişmezler demiyorum hakkını arar dener sonucuna göre ya değişim sağlarlar yada sağlamazlar ki sağlarlarsa ne mutlu arkadaşımıza ölü piksel derdinden kurtulmuş olur.
Buyrun garantisi hakkındaki yazı;
Hocam en yakın zamanda garantiye göndereceğim. Geçen sene garantiye gönderdim. Ekranda klavye izi vardı ve Klavye ışığı arızalıydı . Klavye izine kullanıcı hatası dediler Klavye ışığınıda zoraki bir şekilde değiştirdiler Onu da okadar kötü bir işçilikle yaptılarki menteşe bölümünden beyaz bir kablo gözüküyor. Umarım düzeltirler.Merhaba. Benim Acer Nitro 5 laptop ekranımda böyle bir leke oluşmuştu. Garanti süresinin bitmesine 1 ay kala servise verdim. LCD ekranı değiştirip teslim ettiler. Sizin ekrandaki ölü piksel ne kadar büyük bilmiyorum ama bendeki böyleydi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.