Acer Nitro A5-AN515-58 laptop 100 dereceyi görüyor

Üstat Valorant'ta 102'den 85'e düştüyse senin macun hortlamış demektir. Kalitesiz bir macun ki ısıyı iletemiyor. Bu yüzden sen soğutunca adamakıllı ısıyı iletmiş ve soğumuş cihaz. Ayrıca Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun. İşlemci macununu değiştirsen rahatlayacak cihazın. GoW'da çok fazla olmamıl çünkü GoW, GPU ağırlıklı.

Evet hocam bunları biliyorum ama bir türlü nasip olmadı laptopa macun değiştirmek etrafımda güvenebileceğim bilgisayarcı yok maalesef zorunlu Kızılay'a gitmem lazım üstelik babama da bu konuyu açtım birkaç defa öyle şey mi olur yıllardır bilgisayar kullanıyorum hiç termal macun duymadım çok gereksiz para harcıyorsun dediği için maalesef idare ediyoruz böyle ama yakın zamanda alacağım bilgisayarı atlayacağım metroya Kızılay'a gidip değiştireceğim.

Birisi vardı sabah Nitro 5 şöyle iyidir böyle iyidir diyordu. Soğutmasında problem yok diyordu. Bugün gördüğüm 2. Nitro 5 ısınıyor konusu. @ProfTech
Selam gercekten isinmiyordu benimkisi cok memnundum o konuda. Hatta oyleki ses suruculerini kurabilseydim iade etmezdim. Dur bakalim cozmeyi deneriz birazdan. Suan isim var.

Laptopu alalı 1 ay daha yeni olacak fakat çok ısınıyor veya benim yapmadığım önemli bir ayar mı var?
Selam tam modelini paylasir misin? Isinma sorunu durdugu yerde mi oluyor yoksa oyunda mi?

@kopkeliekmek Selam bu arada sizinde sorunuzu çözelim konu açın.

Hayır yok hocam. Laptop'un soğutması berbat. Sizle alakalı değil. Bu laptop'u öneren asalaklar yüzünden insanlar gidip alıyor ve sonra böyle konular görüyoruz maalesef.
Katılmıyorum sogutması çok iyi. Cidden sessiz modda oynayinca klavyede isi hissetmeden oynuyordum. Asus tuf dash f15 rtx 3060 laptop yaniyordu bf2042 oynarken.

Son düzenleme:
Selam gercekten isinmiyordu benimkisi cok memnundum o konuda. Hatta oyleki ses suruculerini kurabilseydim iade etmezdim. Dur bakalim cozmeyi deneriz birazdan. Şu an isim var.

Selam tam modelini paylasir misin? Isinma sorunu durdugu yerde mi oluyor yoksa oyunda mi?

@kopkeliekmek selam bu arada sizinde sorunuzu çözelim konu açın.

Katılmıyorum sogutması çok iyi. Cidden sessiz modda oynayinca klavyede isi hissetmeden oynuyordum. ASUS TUF Dash F15 RTX 3060 laptop yaniyordu BF2042 oynarken.

Laptopu buradan aldım performans moduna aldığım halde bazı oyunlarda çok ısınıyor.

Laptop soğutucuları laptopun plastik alt kasasına kendine hayrı olmayan boş hava üflüyor. Asıl yaptığı şey cihazı zeminden kaldırarak daha kolay hava akışı sağlaması. Bu sayede cihaz 4-5 derece soğuyor. Yoksa altındaki fanların kendine hayrı yok. Olsa bile alt plastik kasaya üflemesi hiçbir işe yaramaz.

Tavsiyem macunu değiştirin. İşe yarar büyük ihtimal.

Laptop yeni 1 ay olacak macun değiştirmenin pek fark edeceğini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı