Çözüldü Acer Nitro AN16-41 oyunda çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xSedatTR

Decapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1CGtZxNIFwGsVf3DG0BtyAvhxUVBRlWAz/view?usp=sharing
RAM
16GB DDR5 Ram
SSD veya HDD modeli
Hynix SSD 512GB
Ekran kartı
RTX 4070 Laptop
Anakart
Radeon 780M
İşlemci
AMD Ryzen 7 7840HS
Merhaba, Steam'de Rocket League oynarken Shift + Tab ile Steam ekranını açıyorum, tam kapatırken bir anda her şey donuyor ve ekran siyah kalıyor. Hiçbir tuş çalışmadığı için güç tuşuna basılı tutup laptopu kapatmak zorunda kalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Acer araçlarını sil. Çoğu sürücü güncel değil manuel güncelle.
Disk testleri yapıp sonuçları yolla.
Hayır. Onu es geç şimdilik.
Dediğiniz gibi o hariç hepsini uyguladım, yeni driver identifier sonucum:

Eline sağlık, nedir son durum ? Oyunları dene bakalım. Denemeden önce NVidia deneti masasını aç, oradan oyunu seç ne NVidia GPU'ya ata. Laptop sarja takılı ve yüksek performansı seç.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, şu anlık bir sorun yok gibi görünüyor ama hala şu 2 sorun şarja takılı değilken yaşanıyor (aylardır çözemedim). Bu 2 sorun için de yardımcı olabilir misiniz?

Anlamadım? Farklı sorunlar için yeni konu açman gerek.

Bende ANV16-41 kullanıyorum ve Valorant'a girdiğimde vermese bile maça girdiğimde maçın ortasında ekran kartı sürücüleri güncel değil diyor fakat (buraya daha önce konu açmıştım) DDU ile 5 kere sildim yükledim BIOS Update yaptım gene çözemedim.

Anlamadım? Farklı sorunlar için yeni konu açman gerek.

Bana da driver konusunda yardım edebilir misiniz? @claus

Son düzenleme:
Bende ANV16-41 kullanıyorum ve Valorant'a girdiğimde vermese bile maça girdiğimde maçın ortasında ekran kartı sürücüleri güncel değil diyor fakat (buraya daha önce konu açmıştım) DDU ile 5 kere sildim yükledim BIOS Update yaptım gene çözemedim.

Bana da driver konusunda yardım edebilir misiniz? @claus
Kendi konunu açıp beni etikeyle, elbette yardımcı olurum.

Geri
Yukarı