Acer Nitro AN515-43 hafif ve ağır oyunlar şarjda mı oynanmalı yoksa pilde mi?

Pilde oynamak tam performans vermez oyunları sürekli şarjda oynayın aynı model bende var 1 sene olacak sürekli şarjda kullanmaktayım oyun oynamadığım halde bataryası ilk gün kadar sağlam test ettim.
Benimde neredeyse 1 sene oldu alalı ama ben daha çok oyun ile zaman geçirdiğim için sormak istedim benim yaptığım sadece oyunlara girerken şarja takarak oynamaktı onun dışında video vs izlerken pilde kullanıyordum. Şimdi siz diyorsunuz ki her zaman şarj'a takılı kalsın hem oyun oynarken hem de video vs izlerken takılı şekilde kalsın sadece bilgisayar ile işiniz bittiği zaman şarjdan çıkarın diyorsunuz doğru anladım değil mi ?
Teşekkür ederim hepinize, o zaman bundan sonra bilgisayarımı hep şarjda kullanacağım

Benimde neredeyse 1 sene oldu alalı ama ben daha çok oyun ile zaman geçirdiğim için sormak istedim benim yaptığım sadece oyunlara girerken şarja takarak oynamaktı onun dışında video vs izlerken pilde kullanıyordum. Şimdi siz diyorsunuz ki her zaman şarj'a takılı kalsın hem oyun oynarken hem de video vs izlerken takılı şekilde kalsın sadece bilgisayar ile işiniz bittiği zaman şarjdan çıkarın diyorsunuz doğru anladım değil mi ?
Doğrudur. Çözüm olarak seçersen mutlu olurum :)

Ben Acer Nitro kullanıyorum ama ben nasıl bulabilirim nereden aktifleştiriyorsun o özellikleri söyleyebilirsen iyi olur

Ben Acer Nitro kullanıyorum ama ben nasıl bulabilirim nereden aktifleştiriyorsun o özellikleri söyleyebilirsen iyi olur
Dostum, bilinçli bir kullanıcıya benziyorsun. Rica etsem batarya yıpranma oranına bakabilir misin? Aida64 programı üzerinden. Sorunla ilgili acer de sadece nitro sense diye bir uygulama biliyorum. Belki oradan halloluyordur. Asusta Myasus gibi bir uygulama var mesela.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı