bluestreak53
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, 2. el olarak aldığım Acer Nitro 5 AN515-54(i5 9300H, GTX 1660 Ti 16 GB RAM) laptopumda tüm sürücüleri güncellememe rağmen oynadığım oyunlar maalesef sahip olduğum ekran kartına göre epey düşük FPS veriyor. Bundan önce sahip olduğum GTX 1650 i7-9750H laptopumda Witcher 3 de kendi yaptığım grafik ayarlarında 70FPS civarı bir değer alırken aynı grafik ayarlarında şu anki laptopumda da benzer FPS'leri alıyorum. Ayrıca 2-3 dakika benzer FPS'leri aldıktan sonra işlemcim 90 dereceleri görüyor ve aniden FPS 50'nin altına düşüyor. Yani kısacası sorunum şu: GTX 1660 Ti ekran kartına sahip olmama rağmen GTX 1650 ile benzer performans ve 2-3 dakikalık oyun süresince aşırı ısınmadan dolayı FPS'in daha da düşmesi. Forumu biraz araştırdığımda aynı laptop markasında benzer sorunların yaşandığını ve @erengorenin bu konular hakkında bilgili olduğunu ve insanlara yardım ettiğini gördüm. @erengore hocam rica etsem bana da bir yardımcı olur musunuz neler yapmam gerektiği hakkında?
Ayrıyeten konuyla ilgili yardımcı olmak isteyen başka insanlar olursa da gerçekten minnet duyarım.
Ayrıyeten konuyla ilgili yardımcı olmak isteyen başka insanlar olursa da gerçekten minnet duyarım.
Son düzenleyen: Moderatör: