flop_0on Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #11 Artoria Pendragon dedi: Hocam bayağı eski bir panel zaten, bundan geçtikten sonra size iyi bile gelebilir. Genişletmek için tıkla... 140 watt diyorlar ama 140 Watt'a ulaşan bir laptop görmedim Dynamic Boost ile mi acaba?
Artoria Pendragon dedi: Hocam bayağı eski bir panel zaten, bundan geçtikten sonra size iyi bile gelebilir. Genişletmek için tıkla... 140 watt diyorlar ama 140 Watt'a ulaşan bir laptop görmedim Dynamic Boost ile mi acaba?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 19 Şubat 2023 #12 flop_0on dedi: 140 watt diyorlar ama 140 Watt'a ulaşan bir laptop görmedim Dynamic Boost ile mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet Dynamic Boost ile, 115+25W.
flop_0on dedi: 140 watt diyorlar ama 140 Watt'a ulaşan bir laptop görmedim Dynamic Boost ile mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet Dynamic Boost ile, 115+25W.
flop_0on Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #13 Artoria Pendragon dedi: Evet Dynamic Boost ile, 115+25W. Genişletmek için tıkla... Detaylı yabancı inceleme yapan var mı? Technopat videosunu izledim.
Artoria Pendragon dedi: Evet Dynamic Boost ile, 115+25W. Genişletmek için tıkla... Detaylı yabancı inceleme yapan var mı? Technopat videosunu izledim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 19 Şubat 2023 #14 flop_0on dedi: Detaylı yabancı inceleme yapan var mı? Technopat videosunu izledim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
flop_0on dedi: Detaylı yabancı inceleme yapan var mı? Technopat videosunu izledim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
flop_0on Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #15 Artoria Pendragon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bir de mini M.2 SSD'leri olurya onlar için slotu var mı? 256 GB olanlar için.
Artoria Pendragon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bir de mini M.2 SSD'leri olurya onlar için slotu var mı? 256 GB olanlar için.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 19 Şubat 2023 #16 flop_0on dedi: Hocam bir de mini M.2 SSD'leri olurya onlar için slotu var mı? 256 GB olanlar için. Genişletmek için tıkla... 2 adet 2280 boyutunda NVMe destekliyor, daha düşük boyutlu SSD'lere desteği yok.
flop_0on dedi: Hocam bir de mini M.2 SSD'leri olurya onlar için slotu var mı? 256 GB olanlar için. Genişletmek için tıkla... 2 adet 2280 boyutunda NVMe destekliyor, daha düşük boyutlu SSD'lere desteği yok.
flop_0on Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #17 Artoria Pendragon dedi: 2 adet 2280 boyutunda NVMe destekliyor, daha düşük boyutlu SSD'lere desteği yok. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/samsung...BA?magaza=ALTUN ELEKTRONİK BİLGİSAYAR BİLİŞİM bu olmaz değil mi?
Artoria Pendragon dedi: 2 adet 2280 boyutunda NVMe destekliyor, daha düşük boyutlu SSD'lere desteği yok. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/samsung...BA?magaza=ALTUN ELEKTRONİK BİLGİSAYAR BİLİŞİM bu olmaz değil mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 19 Şubat 2023 #18 flop_0on dedi: https://www.hepsiburada.com/samsung-pm991-mzalq256hajd-000l2-256gb-m-2-nvme-ssd-p-HBCV00003626BA?magaza=ALTUN ELEKTRONİK BİLGİSAYAR BİLİŞİM bu olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
flop_0on dedi: https://www.hepsiburada.com/samsung-pm991-mzalq256hajd-000l2-256gb-m-2-nvme-ssd-p-HBCV00003626BA?magaza=ALTUN ELEKTRONİK BİLGİSAYAR BİLİŞİM bu olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
flop_0on Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #19 Artoria Pendragon dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Bunu peki bir şekilde kullanabilir miyim ya da dosyalarımı hızlıca aktarabilir miyim? Çünkü programları yüklemek epey uğraştırıcı. Artoria Pendragon dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Bir daha etiketliyorum ama görmediniz galiba rahatsız ettiysem özür dilerim. Son düzenleme: 20 Şubat 2023
Artoria Pendragon dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Bunu peki bir şekilde kullanabilir miyim ya da dosyalarımı hızlıca aktarabilir miyim? Çünkü programları yüklemek epey uğraştırıcı. Artoria Pendragon dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Bir daha etiketliyorum ama görmediniz galiba rahatsız ettiysem özür dilerim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 20 Şubat 2023 #20 flop_0on dedi: Bunu peki bir şekilde kullanabilir miyim ya da dosyalarımı hızlıca aktarabilir miyim? Çünkü programları yüklemek epey uğraştırıcı. Bir daha etiketliyorum ama görmediniz galiba rahatsız ettiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok, bu tip yeni modellerde DVD kısmıda olmadığı için kullanabileceğiniz bir yöntem gelmiyor aklıma. Cihazın fiyatı şu an indirimli durumda bu arada, alacaksanız aklınızda bulunsun.
flop_0on dedi: Bunu peki bir şekilde kullanabilir miyim ya da dosyalarımı hızlıca aktarabilir miyim? Çünkü programları yüklemek epey uğraştırıcı. Bir daha etiketliyorum ama görmediniz galiba rahatsız ettiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok, bu tip yeni modellerde DVD kısmıda olmadığı için kullanabileceğiniz bir yöntem gelmiyor aklıma. Cihazın fiyatı şu an indirimli durumda bu arada, alacaksanız aklınızda bulunsun.