Acer Nitro AN515-58 %99 şarjda kalıyor

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Acer Care ile pil kalibrasyonunu başlattığımda kalibre olması için ilk önce %100'e şarj olması gerekiyor fakat şarj %99'da kalıyor. Pil bölümüne baktığımda 1 dakikadan daha az yazıyor dolum süresi olarak ama bir türlü %100 olmadı.

Sabahtan beri pili 2 kere tamamen sıfırladım ve %100 yani %99'da takılana kadar yeniden doldurdum. Bunu kovalama nedenim de geçen gün %5 varken kapandı, muhtemelen kalibre etmem gerekiyor ama %100 olmadığı için kalibrasyon işlemine devam edemiyorum. Kalibrasyonu da geçtim 2 aylık PC'de pil sorunu mu var bunu anlayamadım.

Nasıl düzeltebilirim bir fikri olan var mı?

Edit: %99'dayken pil ışığı %100 dolmuş gibi mavi yanıyor.

Son düzenleme:
Acer care ile pil kalibrasyonunu başlattığımda kalibre olması için ilk önce %100'e şarj olması gerekiyor fakat şarj %99'da kalıyor. Pil bölümüne baktığımda 1 dakikadan daha az yazıyor dolum süresi olarak ama bir türlü %100 olmadı.

Sabahtan beri pili 2 kere tamamen sıfırladım ve %100 yani %99'da takılana kadar yeniden doldurdum. Bunu kovalama nedenim de geçen gün %5 varken kapandı, muhtemelen kalibre etmem gerekiyor ama %100 olmadığı için kalibrasyon işlemine devam edemiyorum. Kalibrasyonu da geçtim 2 aylık PC'de pil sorunu mu var bunu anlayamadım.

Nasıl düzeltebilirim bir fikri olan var mı?

Edit: %99'dayken pil ışığı %100 dolmuş gibi mavi yanıyor.

Aynı sorun şu an bende de var dostum bir çözüm bulduysan geri dönüş yapar mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı