Acer Nitro QG241yp VA panel alınır mı?

Bütçe
2400

kaandurgut

Hectopat
Monitör
Acer Nitro QG241YP
Merhaba,
165 Hz ve VA panel olması çok iyi görünüş hoparlör olarak da hoşuma gitti fakat fiyat gördüğünüz (Acer Nitro QG24) gibi çok uygun ve bu bana şüphe uyandırdı monitör hakkında internette çok bilgi bulamadım ghosting gibi bir problem olur mu? Bir de burada vrb 1ms yazmışlar GtG olarak bu kaçtır nasıl öğrenebilirim? Sizce bu monitör alınır mı bu fiyata?

Son düzenleme:
VA Panel monitörlere bulaşmayın derim. 300-400 fazla verin IPS panel alın. Samsung G3 Odyssey kullanıyorum VA panelin ghosting sorunu çok fazla.
Dostum senin monitörü alacaktım zaten YouTube'dan araştırdığımda ghosting konusunda rezalet olduğunu gördüm. Önerileriniz için teşekkürler. Peki bu VA panelin ghosting olmadan çalışma ihtimali yok mu hiç mi kalitelisi yok yani 😆 çok uygun geldi fiyatı açıkçası o yüzden bırakmak istemiyorum belki bunda ghosting yokturdur?
VA monitörlerde bir miktar ghosting oluyor. FPS türü oyunlar oynuyorsanız IPS panele yönelmenizi öneririm.

Dostum senin monitörü alacaktım zaten YouTube'dan araştırdığımda ghosting konusunda rezalet olduğunu gördüm. Önerileriniz için teşekkürler. Peki bu VA panelin ghosting olmadan çalışma ihtimali yok mu hiç mi kalitelisi yok yani 😆 çok uygun geldi fiyatı açıkçası o yüzden bırakmak istemiyorum belki bunda ghosting yokturdur?
Aslında ben sorun yaşamıyorum şuan ghosting ile alakalı. Sadece siyah arka planlı web sayfalarında gezerken farkettiriyor onun dışında özellikle dikkat etmeyince bir sıkıntı yaşamadım. Dediğinize gelecek olursak maalesef VA panellerin genelinde durum bu. Tek yapabileceğiniz ghosting'in en az olduğu bir model seçmek ya da direk IPS panele yönelmek.
Hocam attığınız monitör 75Hz sanırım başlıkta öyle yazıyor.
Söylediğiniz monitör 75Hz sanırım başlığında öyle yazıyor.

Aslında ben sorun yaşamıyorum şuan ghosting ile alakalı. Sadece siyah arka planlı web sayfalarında gezerken farkettiriyor onun dışında özellikle dikkat etmeyince bir sıkıntı yaşamadım. Dediğinize gelecek olursak maalesef VA panellerin genelinde durum bu. Tek yapabileceğiniz ghosting'in en az olduğu bir model seçmek ya da direk IPS panele yönelmek.
Hocam attığınız monitör 75Hz sanırım başlıkta öyle yazıyor.
Söylediğiniz monitör 75Hz sanırım başlığında öyle yazıyor.
Acer Nitro QG241YP 23.8'' 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatı - Gençer Gaming Oyuncu Ekipmanları Hayır 165 hz sitesinde de öyle yazıyor farklı bir modele mi baktınız acaba siz ?

Evet ben farklı modele bakmışım model numarasının sonunda bir harf fark ediyormuş 😄
165Hz olmasına fazla takılmayın 144Hz kaliteli bir IPS panel monitör alın sorun yaşamayın derim.

Evet ben farklı modele bakmışım model numarasının sonunda bir harf fark ediyormuş 😄

165Hz olmasına fazla takılmayın 144Hz kaliteli bir IPS panel monitör alın sorun yaşamayın derim.
Hoparlör olarak da hoşuma gitmişti en ucuz 144 hz + hoparlör ekleyince maalesef ki 3000 TL yi buluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı