Acer Nitro serisi sizce iyi mi?

Bütçe
40 bin

BlackShadow67

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
512 gb ve üstü
Merhaba Acer Nitro serisi almayı düşünüyorum. Bütçem 40 bin TL çünkü hem ders hem de oyun için çok öneriliyor. Sizce bunun için uygun mu? Kullanımından memnun musunuz illaki bu olacak diye bir şey yok. Başka markaları da önerebilirsiniz önerilerinizi bekliyorum.

Müşteri ve garanti desteği pek güvenilir değil. İnsanı tedirgin ediyor.
Acer Nitro kullanıyorum. Hem bakım hem de bir sorundan dolayı bugün servise gönderdim.
( Dell PC de var, eskiden de Lenovo kullandım.)

HP laptopum yok ama HP nin müşteri memnuniyeti ve destek politikası gördüklerimin arasında en iyisi.

Merhaba Acer Nitro serisi almayı düşünüyorum. Bütçem 40 bin TL çünkü hem ders hem de oyun için çok öneriliyor. Sizce bunun için uygun mu? Kullanımından memnun musunuz illaki bu olacak diye bir şey yok. Başka markaları da önerebilirsiniz önerilerinizi bekliyorum.

Nitro V serisi kötü almayın aldirmayin. Nitro 5 güzel ama yerine Lenovo LOQ tercih edilir. Nitro 6 serisi fiyatina bagli. Genelde fiyati kazik satilan modeller. Almak pek mantikli olmuyor.

Nitro v15, v16 serilerine bulaşmayın. Nitro 5 ve 16 serileri uygun fiyata bulunursa alınabilir cihazlardan. Piyasa fiyat karşılaştırması yapın kendinizi tek bir marka ve modelle kısıtlamayın tercihlerinize ve bütçenize göre en uygun cihazı seçin.

Acer Nitro 5 an515-58-72fa modelinden yazıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.
teşekkür ederim ben 9.sınıf lise öğrencisiyim benim bilgisayarım 8 yıllıkcasper nirvana nb ve baya eskidi bende hem ders için hemde oyun için bilgisayar arıyorum sizce sizin önerdiğiniz bilgisayar bunun için uygunmu size herhangi bir sorun yaşattımı kullanımı nasıl

teşekkür ederim ben 9.sınıf lise öğrencisiyim benim bilgisayarım 8 yıllıkcasper nirvana nb ve baya eskidi bende hem ders için hemde oyun için bilgisayar arıyorum sizce sizin önerdiğiniz bilgisayar bunun için uygunmu size herhangi bir sorun yaşattımı kullanımı nasıl
Cihazdan genel olarak memnun olsam da uyarmam gereken konular var, acer nitro 5 serisi cihazlar ayar çekilmediği sürece çok sıcak çalışabiliyor eğer cihazı almayı düşünüyorsanız undervolt veya watt limiti koymanız gerekebilir. (karışık gibi görünebilir ama yaşıtın olarak oldukça basit olduğunu söyleyebilirim) size önerim valorant cs gibi oyunlarda 40w limitle kullanmanız bu limitlerle 40 derece havada bile 70 dereceyle oynadım (Aksi takdirde 92 derece bile gördüğü oluyordu). Direk acer nitro serisi olarak yorumlamak yerine model ismi verirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

Geri
Yukarı