Acer Nitro V15 4050 alınır mı?

Bütçe
30000

lspanak_Man1

Centipat
Daha fazla  
Laptop almayı düşünüyorum zaten konu başlatmıştım, şu anda bu laptopta karar kılmış gibiyim. Bu laptop hakkında kullanan ya da fikirleri olan varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
Alternatif;

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasayı takip etmediğim için öneri yapmam doğru olmaz ancak V15'ler iyi değil. Acer alacaksan Nitro 5'lere bakman lazım.

Laptop almayı düşünüyorum zaten konu başlatmıştım, şu anda bu laptopta karar kılmış gibiyim. Bu laptop hakkında kullanan ya da fikirleri olan varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
Alternatif;
Ofis tipi soğutma var bu yüzden önermiyorlar.

Piyasayı takip etmediğim için öneri yapmam doğru olmaz ancak V15'ler iyi değil. Acer alacaksan Nitro 5'lere bakman lazım.

Bu fiyata Nitro 5'ler 3050 ile geliyor. Ekrana hava üflemeden şikayetçi olanlar var fakat emin olamadım o kadar büyük bir hatayı göze almaları mantıksız geliyor. Eğer öyle bir sorun varsa da bir şekil aparat yapar havanın üflemesini engellerim diye düşünüyorum. Testlere de baktığımda sıcaklık değerleri ofis tipi soğutma olmasına karşın gayet stabil gözüküyor.

Ofis tipi soğutma var bu yüzden önermiyorlar.

Evet onu gördüm fakat piyasada ki rakipleriyle aynı düzeyde soğutma sağlıyor. Gayet stabil geldi bana. Bir de Amazon'da kampanya var, alırsam BF6 da hediye ediyorlarmış galiba. O yüzden Lenovo'yu alternatif olarak ela aldım.

Bu fiyata Nitro 5'ler 3050 ile geliyor. Ekrana hava üflemeden şikayetçi olanlar var fakat emin olamadım o kadar büyük bir hatayı göze almaları mantıksız geliyor. Eğer öyle bir sorun varsa da bir şekil aparat yapar havanın üflemesini engellerim diye düşünüyorum. Testlere de baktığımda sıcaklık değerleri ofis tipi soğutma olmasına karşın gayet stabil gözüküyor.

Evet onu gördüm fakat piyasada ki rakipleriyle aynı düzeyde soğutma sağlıyor. Gayet stabil geldi bana. Bir de Amazon'da kampanya var, alırsam BF6 da hediye ediyorlarmış galiba. O yüzden Lenovo'yu alternatif olarak ela aldım.
Isınmadan ziyade V15'ler iyi bir model değil yine de. Bir çok sorunu vardı hatırlamasam da. Senin kararına kalmış, ancak lenovo loq'lar iyi diye biliyorum.

Kasa kalitesi kotu, limitli, ekraninda sararma problemi var isinan havayi ekrana ufledigi icin, gelen adaptor yetersiz bu yuzden battery drein sorunu var. Yuzune bakilmayacak bir model. LOQ ise direkt anakart yakma sorunlu. Ikiside alinmaz. Piyasa cok kotu bir halde suan.

Kasa kalitesi kotu, limitli, ekraninda sararma problemi var isinan havayi ekrana ufledigi icin, gelen adaptor yetersiz bu yuzden battery drein sorunu var. Yuzune bakilmayacak bir model. LOQ ise direkt anakart yakma sorunlu. İkisi de alinmaz. Piyasa cok kotu bir halde şu an.

Aciliyeti var, staja başladım bu hafta elimde olması lazım. Hiç mi alınır yanı yok ya da başka alternatifler yok.

Aciliyeti var, staja başladım bu hafta elimde olması lazım. Hiç mi alınır yanı yok ya da başka alternatifler yok.

Zorlayip bunu alip RAM takviyesi yapmaniz en iyisi.

Zorlayip bunu alip RAM takviyesi yapmaniz en iyisi.

Garantiden çıkma gibi bir ihtimal var mı, öyle duyumlar aldıydım Acer markasında garantiden çıkma sorunu falan oluyormuş alt paneli açınca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı