Acer Nitro V15 laptop stabil çalışmıyor

safaemirr

Femtopat
Daha fazla  
Bu laptop'u alalı 4 aya yakın oldu ama farkettiiğim bir gariplik var ki o da şu: performansı stabil değil. Ama kısa zaman aralıklarından ziyade mesela bir gün oynadığım oyunda ortalama aldığım FPS değeri, ertesi gününkinden daha yüksek veya daha düşük oluyor. Ve bu durum sürekli böyle değişiyor. örneğin aynı şartlar altında şarjım 4 saat gidebiliyorken ertesi gün yine aynı şartlar altında 2 saat falan gidiyor, ve onun da ertesi günü tekrar şarj süresi artıyor. Sebebi ne olabilir?

V15 Kasalarda sorun var bende de Acer Nitro 5 var sorun yaşamıyorum.
V15 Kasalar ofis ortamlarına uygun bir bilgisayar gibi düzgün hava girişi çıkışı sağlayamıyor doğru düzgün oradan da ısıdan dolayı performans kaybediyor biraz

Bilgisayarı bazı günler daha uzun süreler açık tutuyorsanız daha çok ısınacaktır, bu nedenle olduğunu düşünüyorum ancak yazılım kaynaklı bir sorun da olabilir.

Sorunlu cihaz diye boşuna demiyoruz, limitleri o kadar garip ki her seferinde performansını tahmin etmeye çalışıyorsun şu an olduğu gibi.

soğutucu işe yarar mı sizce bu konuyu çözmek açısından

Bilgisayarı bazı günler daha uzun süreler açık tutuyorsanız daha çok ısınacaktır, bu nedenle olduğunu düşünüyorum ancak yazılım kaynaklı bir sorun da olabilir.
bugun mesela hiç çalıştırmamıştım fakat dün gün boyu kullandım. kullanım sürem değişiyor sürekli. her günüm aynı olmuyor genellikle.

Aslında laptopları yaparken en kötü ihtimali düşünerek üretiyorlar. Genellikle testler 24 saat açık olması üzerinden yapılıyor. Sizin böyle dengesiz kullanımınızın dediğiniz kadar çok etkilememesi gerekiyor normal şartlarda.

Belki sebebi benim kullanımım değildir. Siz öyle söyleyince belirttim ben de.

Belki sebebi benim kullanımım değildir. Siz öyle söyleyince belirttim ben de.

Zaten sorun sizde olmamalı siz normal olması gerektiği gibi kullanıyorsunuz söylediğinize göre. Sorun ya yazılım tarafında ya da V15 serisinde sorun var. Ki bana 2. seçenek daha mantıklı geliyor.

Soğutucu fan almak maalesef hiçbir işe yaramıyor 2 ay önce deneyimledim

Size önerim bilgisayarı bir an önce elinizden çıkartmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…