Acer Nitro V15 vs ASUS Tuf Gaming A15 vs Acet Nitro 5

YetersizKedi

Femtopat
Daha fazla  
Bu üç laptop arasında kaldım, 16 Gb Ram olan laptop maalesef 4050 60w olduğu için onu almayı düşünmüyorum. Hangisini almalıyım?

Pil ömrü önemliyse ASUS TUF önemli değilse bu

Bu üç laptop arasında kaldım, 16 Gb Ram olan laptop maalesef 4050 60w olduğu için onu almayı düşünmüyorum. Hangisini almalıyım?

Bütçen varsa 4060'a yönelebilirsin. Şiddetle Asus TUF almanı öneriyorum. Az önce satın aldım. Nitro 5'de alabilirsin, V15'i pek önermiyorum ama sana kalmış.

Pil ömrü önemliyse ASUS TUF önemli değilse bu
Şimdi baktım biraz sanırsam 90+15 şeklinde kullanmışlar ekran kartını şu an bununla ASUS TUF arasındayım açıkcası

Bütçen varsa 4060'a yönelebilirsin. Şiddetle Asus TUF almanı öneriyorum. Az önce satın aldım. Nitro 5'de alabilirsin, V15'i pek önermiyorum ama sana kalmış.
Hayırlı olsun ortak, 4060 için 10000 civarı yükseltmem gerekiyor bütçeyi o da zor masaüstü bilgisayarım var ayrıca bunu biraz idaretenlik alıyorum diyebilirim ben de şu an Lenovo ile ASUS TUF arasında kaldım

Isınma sorunu var mı? Performance modda fanlar çok sesli çalışıyor mu? Silent modda oyun oynanır mı? Laptopunun model numarası nedir?

Hocam oyun açarken sıcaklığı 85-89'larda geziyor boşta 60 derecede. Performans modda oyun oynarken fanlardan ses az geliyor. Silent modda oyun da oynatıyor denedim bunu. Model numarası LP103W-Gaming.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı