Acer Nitro vs Monster Abra

simay3447

Femtopat
Daha fazla  
https://www.hepsiburada.com/hp-victus-15-fa0010nt-intel-core-i5-12450h-16gb-ram-512gb-ssd-nvidia-geforce-rtx-3050-15-6-inc-fhd-144hz-freedos-mavi-80d32ea-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00004DXGE8?magaza=HP%20Store%20Türkiye

Hocam peki Acer'in Trendyol'da 8 GB RAM'li aynı özellikli laptopu var 21.000 TL onu alıp RAM taksakmı daha uygun olur bu mu daha uygun olur.

Hocam peki Acer'in Trendyol'da 8 GB RAM'li aynı özellikli laptopu var 21.000 TL onu alıp RAM taksakmı daha uygun olur bu mu daha uygun olur.

Onlar 4x4 de olabiliyor. Link atabilir misiniz? Ama yine de direk 16 GB almak çoğu durumda daha mantıklı hem aynı marka RAM birlikte geliyor eğer 8 GB alırsanız bir 8 GB daha alırken aynı model marka bulmakta sorun yaşayabilirsiniz.

Bende öyle düşündüm ben yine de atayım linki

Ben olsam 16 GB olanı alırım ki aradaki fark benim RAM bulmaya harcayacağım zaman ve kargo süresi vs. için benim için yeterli değil.

Ben olsam 16 GB olanı alırım ki aradaki fark benim RAM bulmaya harcayacağım zaman ve kargo süresi vs. için benim için yeterli değil.

O zaman tamam 23.000 TL in başka öneriniz var mı yoksa Acer en mantıklısımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…