Gamagu Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 432 1 Ekim 2020 #1 Sizce hangi monitörü tercih etmeliyim? Valorant, LoL türevi oyunlar, hikayeli oyunlar oynuyorum ve film izliyorum. Bunun yanı sıra yazılım ile de ilgileniyorum. Acer ViewSonic Yorumlarda nedenini belirtmeyi unutmayınız lütfen.
Sizce hangi monitörü tercih etmeliyim? Valorant, LoL türevi oyunlar, hikayeli oyunlar oynuyorum ve film izliyorum. Bunun yanı sıra yazılım ile de ilgileniyorum. Acer ViewSonic Yorumlarda nedenini belirtmeyi unutmayınız lütfen.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 1 Ekim 2020 #2 Viewsonic'in sorunları hakkında konuşmuştuk + birde zamlanmış. Acer'da DisplayHDR400 var, ilgileniyorsanız iyi bir özellik. Her ne kadar Acer'da VRB olayı olsa da ms olayına çok takılmamanızı öneriyorum. Bence Acer alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Viewsonic'in sorunları hakkında konuşmuştuk + birde zamlanmış. Acer'da DisplayHDR400 var, ilgileniyorsanız iyi bir özellik. Her ne kadar Acer'da VRB olayı olsa da ms olayına çok takılmamanızı öneriyorum. Bence Acer alabilirsiniz.