Acer Nitro5 Intel Core i5-12450H 8 GB 1TB SSD RTX 3050 alınır mı?

Bütçe
20000-25000

syzesy

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU : i5 3470 GPU : GT 730 ram : 4 gb 1600 mhz turbox ssd : 128 gb sata ssd

harddisk : 500 gb

Sizce alınır mı? Hikayeli oyunlar oynayan birisi değilim. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. Hafif programlarla da editle ya da animasyonla falan uğraşıyorum. Masaüstü düşünmüyorum.

Ram yetersiz. Ram alıp servise yollayıp o şekilde yükseltmeniz gerek 8 gb yetmez. Acer Nitro serilerinde sesli çalıştığını duymuştum ancak ne kadar doğru bilemiyorum.

RAM yükseltirseniz yeterli. 3050'yi nerede görsem laf ederdim ancak laptop'larda alıştık artık bu kartı görmeye. RAM'i minimum 16 GB yapıp alın.

Gpusuda kötü RTX 3050 kötü bir ekran kartı bir de wattdan kımsışlarsa yandın.

@Notxr 3050 4 GB var. Düşük bir tık bütçe yükseltilirse 2 bin civarı falan 6 GB olan daha kaliteli 3050'li PC bulunabilir.
Masaüstü alınacaksa o fiyata 4060 bile bulunur. Ancak KS laptop istiyor anlaşılan.

RAM yetersiz. RAM alıp servise yollayıp o şekilde yükseltmeniz gerek 8 GB yetmez. Acer Nitro serilerinde sesli çalıştığını duymuştum ancak ne kadar doğru bilemiyorum.

RAM'i yükseltmeyi düşünüyorum zaten.

@keremimsii Dostum. Bende Laptop aldım okul,ders,oyun taşıma için vs. Laptop gerekiyor masaüstünü taşıyamazsın. Bende yakın zamanda Loq aldım. Masaüstü 4060 geldiginin farkındaydım. Ancam Ihtiyaç konusu.

RAM'i yükseltmeyi düşünüyorum zaten.
Alıcaksanız eğer servise yollayıp yükseltin. Siz veya bilgisayarcıda yaptırmayın. Bazı satıcılar kendisi yükseltiyor o da garanti dışı haberin olsun.

Masaüstü alınacaksa o fiyata 4060 bile bulunur. Ancak ks laptop istiyor anlaşılan.

Biliyorum 4060 falan geldiğini ama bana laptop daha ihtiyac taşıma olsun ders, okul, oyun falan.

@keremimsii dostum. Bende laptop aldım okul, ders, oyun taşıma için vs. laptop gerekiyor masaüstünü taşıyamazsın. Bende yakın zamanda LOQ aldım. Masaüstü 4060 geldiginin farkındaydım. Ancam ıhtiyaç konusu.

Alacaksanız eğer servise yollayıp yükseltin. Siz veya bilgisayarcıda yaptırmayın. Bazı satıcılar kendisi yükseltiyor o da garanti dışı haberin olsun.

Tamamdır ona dikkat ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı