Sizce alınır mı? Hikayeli oyunlar oynayan birisi değilim. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. Hafif programlarla da editle ya da animasyonla falan uğraşıyorum. Masaüstü düşünmüyorum.
@804177 R5 7235Hs çok kötü bir işlemci hocam haberiniz olsun. Bende ararken işlemci yüzünden almamıştım onu. Gittim Arc a530m aldım o da ayrı bir pişmanlık ama ayrı konu o da. Dedim keşke farkını verip 12450hx 3050li Loq alsaydım dedim.
O Işlemcide dahili gpu yok. Sürekli ekran kartıyla çalışacak. Bu ne demek oluyor şarjsız kullanımda berbat pil ömrü demek oluyor.
@804177 R5 7235Hs çok kötü bir işlemci hocam haberiniz olsun. Bende ararken işlemci yüzünden almamıştım onu. Gittim Arc a530m aldım o da ayrı bir pişmanlık ama ayrı konu o da. Dedim keşke farkını verip 12450hx 3050li Loq alsaydım dedim.
12450h ile aralarında %10'luk bir fark var testlerde hocam, yakın işlemciler. Ayrıca bu kadar düşük bütçede nasıl bir işlemci ve ekran kartı bekliyorsunuz merak ediyorum açıkçası
@804177 R5 7235hs 4 çekirdek i5 12450hx 8 çekirdek.
Ek olarak %10 değil %50 fark var. Şahsen ben arkadaşın bütçesini zorlayıp 27-28 arasına 3050-6GBlı 12450hx loq taraftarıyım.Arkadaşa pil ömrü lazımsa Dısarıda vs. Ryzen olan uygun değil ona.
Laptopu aldım ve bayağıdır kullanıyorum gerçekten bana tam olarak yetiyor ve performansı beni tatmin etti CS2 de 180 FPS Valorant'ta 280 bilgisayar 16 GB RAM olarak geldi 580 GB SSD (some Trendyol problems) ama şahsen akıcı cihaz yani kötü değil fan sesi de rahatsız edici değil öyle 3050 olasa bile bence hala bir gideri var.
Laptopu aldım ve bayağıdır kullanıyorum gerçekten bana tam olarak yetiyor ve performansı beni tatmin etti CS2 de 180 FPS Valorant'ta 280 bilgisayar 16 GB RAM olarak geldi 580 GB SSD (some Trendyol problems) ama şahsen akıcı cihaz yani kötü değil fan sesi de rahatsız edici değil öyle 3050 olasa bile bence hala bir gideri var.
Bende aynı bilgisayarı yeni aldım hocam ve bir önceki bilgisayarımda aynı marka aynı gpu ya sahipti ama gpu 45w olanından şimdi bunu aldım gpu 90w ve bence diğer markalara göre acer in sooğutmasını ben çok beyeniyorum hemde İPS panel olmasına rağmen ışık sızması çok hafif farkedilmeyecek şekilde var ben zaten yazılımda kullanmak için aldım oyun için almadım ama arada oyuna kaçarsam diye bence çok güzel bir cihaz. Hayırlı olsun size
Bende aynı bilgisayarı yeni aldım hocam ve bir önceki bilgisayarımda aynı marka aynı GPU'ya sahipti ama GPU 45W olanından şimdi bunu aldım GPU 90W ve bence diğer markalara göre Acer'in sooğutmasını ben çok beyeniyorum hem de IPS panel olmasına rağmen ışık sızması çok hafif fark edilmeyecek şekilde var ben zaten yazılımda kullanmak için aldım oyun için almadım ama arada oyuna kaçarsam diye bence çok güzel bir cihaz. Hayırlı olsun size.