Acer Predator 300 vs HP Omen 16

https://psref.lenovo.com/Detail/Legion_5_16IRX9?M=83DG00EEUS 875 USD.

1000 USD. Batarya performansı beklemeyin.

Bütçeniz hiç artar mı? Helios linkini paylaşırsanız iyi olur.

linki bulamadım şuan ben mağazada görmüştüm

bütçem artmaz hocam ben 2si arasında kalmıştım sadece onun cevabını arıyorum

Tam modeli bilmeden pek yorum yapamam. En azından kağıt üstünde Helios daha iyi seçim olur gibi. Büyük indirimleri hep kaçırdınız ama 1200-1300$ arası hala çok iyi ürünler var. Helios 18 13700HX 4070, ROG Ryzen 9 7940HX 4070 gibi.

Linki bulamadım şu an ben mağazada görmüştüm.

Bütçem artmaz hocam ben 2'si arasında kalmıştım sadece onun cevabını arıyorum.

Bence üstteki Legion modellerinden birisini seçin. Güzel bir Raider var sıfır ürün. 12700H, 3070 Ti FHD yüksek ihtimal paneli %45 NTSC harici diğer HP ve Acer'dan daha iyi seçim olur. 1045 $

modelini epeyde bulamıyorum nedense bulursam atacağım
Tam modeli bilmeden pek yorum yapamam. En azından kağıt üstünde Helios daha iyi seçim olur gibi. Büyük indirimleri hep kaçırdınız ama 1200-1300$ arası hala çok iyi ürünler var. Helios 18 13700HX 4070, ROG Ryzen 9 7940HX 4070 gibi.

Bence üstteki Legion modellerinden birisini seçin. Güzel bir Raider var sıfır ürün. 12700H, 3070 Ti FHD yüksek ihtimal paneli %45 NTSC harici diğer HP ve Acer'dan daha iyi seçim olur. 1045 $

bunun aynsını hocam birebir budur

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemede iyi görünüyor. Neredeyse aynı ürün sayılır. Fan sesi ve ağırlığı harici görünürde sorun yok gibi. 36k gibi fiyata kesinlikle tercih edilebilir. Sadece ikisi arasından ben Helios seçerdim. Karar sizin. Daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim.

Ekran + orta seviye bir performans için Acer derim.
Ama 1080p + yüksek performans her oyunda ise Omen derim.
Ben Omen 16 kullanıcısyım çok memnunum hiçbir konuda üzmedi beni 2 yıldır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemede iyi görünüyor. Neredeyse aynı ürün sayılır. Fan sesi ve ağırlığı harici görünürde sorun yok gibi. 36k gibi fiyata kesinlikle tercih edilebilir. Sadece ikisi arasından ben Helios seçerdim. Karar sizin. Daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim.

hocam perfromans omendan çok mu düşük olur

Hocam performans Omen'dan çok mu düşük olur.

Ne istediğinize bağlı olarak değişir. Uzun vadede 4000 serisi daha iyi seçim olabilir. Bu seçim HP olur mu? Emin değilim. Hocam diğer iki Legion'u beğenmedin mi? 3070 Ti 4060'dan daha iyi GPU. 4070 yarışır. Helios fan sesi video da görüldüğü kadar varsa sorun olabilir. @YüzbaşıJohnPrice bu seri Omen'de sorun olduğunu söyledi. Göz ardı etmeyin araştırın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı