Acer Predator 300 vs HP Omen 16

Ekran + orta seviye bir performans için Acer derim.
Ama 1080p + yüksek performans her oyunda ise Omen derim.
Ben Omen 16 kullanıcısyım çok memnunum hiçbir konuda üzmedi beni 2 yıldır.
hocam işlemciler aynı gözüküyor kağıt üstünde bire bir ekran kartı iste performasnları aynı sayılır yine nerden varıdınız bu kanıya

hocam legion kasası çok hoşuma gitmedi

hocam işlemciler aynı gözüküyor kağıt üstünde bire bir ekran kartı iste performasnları aynı sayılır yine nerden varıdınız bu kanıya

hocam legion kasası çok hoşuma gitmedi
hocam bakınca i7 12700h ile i5 13500hx çekirdekleri frekanslarına kadar aynı 3070ti da dlss açılmazsa 4060 dan daha iyi performans veriyor performans konusunda üzer mi bilemedim fan sesi çok turbo modu açmazsam fps düşer mi kararsız kaldım

Son düzenleme:
Hocam işlemciler aynı gözüküyor kağıt üstünde bire bir ekran kartı iste performasnları aynı sayılır yine nereden varıdınız bu kanıya.

Hocam Legion kasası çok hoşuma gitmedi.

Hocam bakınca i7 12700H ile i5 13500HX çekirdekleri frekanslarına kadar aynı 3070 Ti da DLSS açılmazsa 4060'dan daha iyi performans veriyor performans konusunda üzer mi bilemedim fan sesi çok Turbo modu açmazsam FPS düşer mi kararsız kaldım.

Kendimde 11800H 3070(105W) 4K OLED laptop var. Bendeki 3070 bile hala "beni" yeterli seviyede 4K besliyor. Ti tam performanslı olduğu halde şüphe etmeyin. Bir noktadan sonra DLSS kalite bile seçseniz görüntü bozuluyor(bende bu şekilde). 3070 Ti hala 2K AAA bir oyunda 50-60 + FPS fazlasıyla veriyor. FPS derdiniz yok ve gürültü önemli değilse Helios iyi seçenek.

Aceleniz yoksa ABD için: USA's Best Gaming Laptop Deals! - Gaming Laptop Deals
Almanya için: Notebooks Preisvergleich Geizhals Deutschland
Takip edebilirsiniz. Almanya fazla indirim olacağını sanmıyorum. ABD bir ihtimal olabilir. Bütçeniz 1200+ çıkabilseydi çok iyi 4070 ABD pazarında hala var. Bekleyip para biriktirme şansınız olursa dönem dönem yine 1200-1400 Predator, Legion Pro, ROG bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
hocam şimdi alıp direk döneceğim o yüzden acerı alacağım 2k ekran ve 240hz cazip geldi bence omenden aşşa kalır bir performans sergilemez de internette i7 12700h r23 testi 13 14 civazı bazıları 18k kalmış ama yazan bilgi 13 14 k civarında i5 in 18k oalrak gözüküyor bu fark çok değil mi
Kendimde 11800H 3070(105W) 4K OLED laptop var. Bendeki 3070 bile hala "beni" yeterli seviyede 4K besliyor. Ti tam performanslı olduğu halde şüphe etmeyin. Bir noktadan sonra DLSS kalite bile seçseniz görüntü bozuluyor(bende bu şekilde). 3070 Ti hala 2K AAA bir oyunda 50-60 + FPS fazlasıyla veriyor. FPS derdiniz yok ve gürültü önemli değilse Helios iyi seçenek.

Aceleniz yoksa ABD için: USA's Best Gaming Laptop Deals! - Gaming Laptop Deals
Almanya için: Notebooks Preisvergleich Geizhals Deutschland
Takip edebilirsiniz. Almanya fazla indirim olacağını sanmıyorum. ABD bir ihtimal olabilir. Bütçeniz 1200+ çıkabilseydi çok iyi 4070 ABD pazarında hala var. Bekleyip para biriktirme şansınız olursa dönem dönem yine 1200-1400 Predator, Legion Pro, ROG bulabilirsiniz.

Hocam şimdi alıp direk döneceğim o yüzden Acer'ı alacağım 2K ekran ve 240Hz cazip geldi bence Omen'den aşa kalır bir performans sergilemez de internette i7 12700H R23 testi 13 14 civazı bazıları 18k kalmış ama yazan bilgi 13 14 k civarında i5'in 18k oalrak gözüküyor bu fark çok değil mi?

Bu model o bazılarından birisi (17-18k)
Zaten çoğu oyunda tekli çekirdek daha önemli. Silikon şansına 15k 17k+ da alabilirsiniz. Yüksek ihtimal 17-18k anca F-22 Raptor eşliğinde o puan alır. Batarya performansında bile 11500k gibi ciddi puan alıyor Helios.

Zaten çoğu oyunda tekli çekirdek daha önemli. Silikon şansına 15k 17k+ da alabilirsiniz. Yüksek ihtimal 17-18k anca F-22 Raptor eşliğinde o puan alır. Batarya performansında bile 11500k gibi ciddi puan alıyor Helios.
sıvı metalle iyi soğutulursa 17k civarı puan yeterli olur bana diye tahmin ediyorum

f 22 raptor nedir ?

Hocam forumda okuduğuma göre 4 mod varmış extream ve performans perfomran modunda ne olursa olsun fanları fulluyormuş sıcaklık az olsa bile ama extreamde de yeteri kadar perfomrnas vermiyormuş Helios.

Hocam size attığım video izlediniz mi siz? Aynı seri mi? Yoksa 2020-2021 olan mı? 22 harici kötü soğutma ve performanslı Helios modeller bende gördüm.

Hocam size attığım video izlediniz mi siz? Aynı seri mi? Yoksa 2020-2021 olan mı? 22 harici kötü soğutma ve performanslı Helios modeller bende gördüm.
evet hocam o attığınız laptop doğrudur klavyesinin her tuşu ayrı renk yanıyor 3070ti ekran kartı i7 12700h işlemci var 2022 kasa olarak geçiyor galiba

fan sesi çok düşündürdü basit bir oyun oynarken bile yüksek gürültü duymak istemem tabiki

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı cihazın en yakın dönemli oyun testi. + - durum buna benzer olmalı.

Fan sesi çok düşündürdü basit bir oyun oynarken bile yüksek gürültü duymak istemem tabii ki.

Bu gerçekten düşündürücü. Yorum yapamam bu konuda. İncelemelerde en büyük şikayet o zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı