Hocam sizin tax free hakkınız var mı? Varsa hala farklı model düşünebilirsiniz. HP hakkında hiç bilgim yok maalesef. Helios bu modelde iyi görünüyor. İhtiyaçlarınızı karşılar. Fan vs emin olamıyorum. Legion bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Kaliteli kasası var. O fiyata en doğru seçim olur bence.
Hocam sizin tax free hakkınız var mı? Varsa hala farklı model düşünebilirsiniz. HP hakkında hiç bilgim yok maalesef. Helios bu modelde iyi görünüyor. İhtiyaçlarınızı karşılar. Fan vs emin olamıyorum. Legion bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Kaliteli kasası var. O fiyata en doğru seçim olur bence.
Hocam ben Meksika sınırına yakınım burda sanırım 3070ti lar kampanyaya girmiş bunu fiyatı biraz daha fazla eğer bunlardan birirni almazsam Türkiye’ye gelince 40k bütçem olacak 40k ya tr de ikinci el veya sıfır ne alabilirim
Laptop Arkadaşlar linkteki laptopu beğendim ancak Acer teknik servis, garanti kapsamı konusunda birçok arkadaşa sorun çıkartıyormuş. Sizce almalı mıyım, sorun yaşatır mı bana?
www.technopat.net
İkinci el olarak buraya yazdım. Satılmazsa şahane ürün. 3070 Ti model gösterirseniz bakarım hepsine.