Yusuffffffffffffff
Hectopat
Gelmiyor musunuz hocam hiç Türkiye’ye veya Amerika’ya
Gelmiyor musunuz hocam hiç Türkiye’ye veya Amerika’ya
Gelmiyor musunuz hocam hiç Türkiye'ye veya Amerika'ya.
Yok hocam başka yurt dışı ülkesi çıkmadım hiç. Sadece sene de 2-3 kez ülkeme dönüyorum.
Hocam o kadar kararsız kaldım ki bilemiyorum 4060 mı 3070ti mi 4070 mi hangisi ne para eder hiçbir fikrim yok sanırım Asus scar aslında güzeldi i9 12900h i7 12700h dan kötü mü bakar mısnız biHocam HP hakkında hiç fikrim yok. Burada satışı bile yok doğru düzgün. Forumda bazı modelleri tercih ediliyor bazıları kronikmiş. İyi araştırın.
Hocam o kadar kararsız kaldım ki bilemiyorum 4060 mı 3070 Ti mi 4070 mi hangisi ne para eder hiçbir fikrim yok sanırım ASUS Scar aslında güzeldi i9 12900H i7 12700H'dan kötü mü bakar mısnız bir.
Hocam fiyat performans için en iyisi galiba 950 dolara o heliosu almak fiyat arttırdıkça özellikler artmıyor gibi geldi banaASUS tek eksiği FHD panel olması. Scar = en üst seviye ROG. 3080 70'Ti biraz daha düşük. İ9 i7 eşit güçte sayılır.
Hocam fiyat performans için en iyisi galiba 950 dolara o Helios'u almak fiyat arttırdıkça özellikler artmıyor gibi geldi bana.
ASUS tek eksiği FHD panel olması. Scar = en üst seviye ROG. 3080 70'Ti biraz daha düşük. İ9 i7 eşit güçte sayılır.
Ryzen 9 6900hx nasıl işlemci hocam diğerlerine göreSöylediğinize katılıyorum. 40k bütçenizde Türkiye pazarında şu anda 4060 Nitro, LOQ, HP gibi orta seviye ürünler var. 2. el seçenekler hala var. 950$ her şekilde tercih edebilirsiniz. Fan sesi hala muamma unutmayın. Hiç yoktan eski nesil de olsa kaliteli hatta premium bir ürün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.