Acer Predator 300 vs HP Omen 16

Hocam HP hakkında hiç fikrim yok. Burada satışı bile yok doğru düzgün. Forumda bazı modelleri tercih ediliyor bazıları kronikmiş. İyi araştırın.
Hocam o kadar kararsız kaldım ki bilemiyorum 4060 mı 3070ti mi 4070 mi hangisi ne para eder hiçbir fikrim yok sanırım Asus scar aslında güzeldi i9 12900h i7 12700h dan kötü mü bakar mısnız bi

Hocam fiyat performans için en iyisi galiba 950 dolara o Helios'u almak fiyat arttırdıkça özellikler artmıyor gibi geldi bana.

Söylediğinize katılıyorum. 40k bütçenizde Türkiye pazarında şu anda 4060 Nitro, LOQ, HP gibi orta seviye ürünler var. 2. el seçenekler hala var. 950$ her şekilde tercih edebilirsiniz. Fan sesi hala muamma unutmayın. Hiç yoktan eski nesil de olsa kaliteli hatta premium bir ürün.

ASUS tek eksiği FHD panel olması. Scar = en üst seviye ROG. 3080 70'Ti biraz daha düşük. İ9 i7 eşit güçte sayılır.

Söylediğinize katılıyorum. 40k bütçenizde Türkiye pazarında şu anda 4060 Nitro, LOQ, HP gibi orta seviye ürünler var. 2. el seçenekler hala var. 950$ her şekilde tercih edebilirsiniz. Fan sesi hala muamma unutmayın. Hiç yoktan eski nesil de olsa kaliteli hatta premium bir ürün.
Ryzen 9 6900hx nasıl işlemci hocam diğerlerine göre

Son düzenleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1080 testleri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
2K testleri.
en yakın zamanlı oyun testi.
Ürün gayet iyi görünüyor. İşelmci ısınmaya müsait sadece. Kişi hangi şekilde ürünü kullandı tahmin etmek zor.(görünüşü iyi gibi.)
Olmadı yazabilirsiniz. Pazarlıkla düşünülebilir.
İkna etmek istemem ama. Zaten yurt dışı ayağınız var gibi. İdare bir ürün alın. Seneye 4080/5000x bir ürün alabilirsiniz. Her şekilde Türkiye pazarında aldığınız ürünü satabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı