Acer Predator 300 vs HP Omen 16

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı cihazın en yakın dönemli oyun testi. + - durum buna benzer olmalı.

Bu gerçekten düşündürücü. Yorum yapamam bu konuda. İncelemelerde en büyük şikayet o zaten.

2k mı 1080 p mi bu video acaba

Sanırım Acer'da karar kıldım hocam sizin dediğiniz gibi pişman olmam umarım.

Hocam sizin tax free hakkınız var mı? Varsa hala farklı model düşünebilirsiniz. HP hakkında hiç bilgim yok maalesef. Helios bu modelde iyi görünüyor. İhtiyaçlarınızı karşılar. Fan vs emin olamıyorum. Legion bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Kaliteli kasası var. O fiyata en doğru seçim olur bence.

Hocam sizin tax free hakkınız var mı? Varsa hala farklı model düşünebilirsiniz. HP hakkında hiç bilgim yok maalesef. Helios bu modelde iyi görünüyor. İhtiyaçlarınızı karşılar. Fan vs emin olamıyorum. Legion bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Kaliteli kasası var. O fiyata en doğru seçim olur bence.
bakacağım yinede internetten alma zamanım yok mağazada daha güzel birşey bulursam alacağım yoksa heliosu alıp döneceğim

Asus ROG Strix Scar 17 G733ZS-KH007 Notebook Buna ne diyorsunuz hocam

Son düzenleme:
İkinci el olarak buraya yazdım. Satılmazsa şahane ürün. 3070 Ti model gösterirseniz bakarım hepsine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı