Hocam problemi çözdünüz mü? 3070 Ti olan modeli mi kullanıyorsunuz?
Evet 3070 Ti modelini kullanıyorum, maalesef çözemedim hocam hatta hoparlörden ses gelmeme problemi yaşadım ve format atmak zorunda kaldım, daha da kurcalamadım. Zaten çoğunlukla kulaklıkla kullanıyorum.
Hocam cihazın ısınma sorunu var mı ortalama kaç derece sıcaklıklarda oynuyorsunuz acaba? Aynı cihazı alacak birkaç kişi daha var. Değerlerinizi merak ettik.
Bazıları sıcaklık sorunu yaşamış da hocam beni de bilgisayarı almaktan geri tutan o şu an. Hepsiburada bana özel bir kampanya ile 40 yerine 38'e alabiliyorum şu an ve kampanyanın ne kadar kalacağını bilmiyorum. Almalı mıyım sizce?Hocam sıcaklık değerleri gayet iyi Turbo modu açmadan en fazla 85 dereceyi gördüm ve 78-85 arası gidip geliyor, (o da günün en sıcak saatinde, İstanbul'da yaşıyorum hava çok sıcak) tubo modda ise en fazla 75'i gördüm, 70-75 arası gidip geliyor. Yani sıcaklık konusunda bir endişeniz olmasın gayet soğuk çalışıyor.
Turbo boost kapalıyken fanları en üstüne çıkarabiliyor muyuz? Kapalı ve sıcak bir odada kaldığımdan ısının olabildiğince az olması lazım.Yaz aylarında CS:GO, Valorant gibi FPS oyunları oynamıyorsanız Turbo Boost kapalı kullanmakta fayda var. RDR2, Cyberpunk, God of War gibi ekran kartına yük bindiren hikayeli oyunlarda Turbo Boost açık ve kapalı durumda hiçbir fark yok FPS aynı. Ama rekabetçi oyunlarda 400 FPS alıyorsanız Turbo Boost kapatınca 300-350'ye düşer.
Bazıları sıcaklık sorunu yaşamış da hocam beni de bilgisayarı almaktan geri tutan o şu an. Hepsiburada bana özel bir kampanya ile 40 yerine 38'e alabiliyorum şu an ve kampanyanın ne kadar kalacağını bilmiyorum. Almalı mıyım sizce?
Turbo Boost kapalıyken fanları en üstüne çıkarabiliyor muyuz? Kapalı ve sıcak bir odada kaldığımdan ısının olabildiğince az olması lazım.
Tamamdır hocam o zaman siparişi geçeceğim. RAM'i kendiniz mi eklediniz? İçinde 1x16 gb RAM olduğunu duymuştum. Oyunlardaki performansı nasıl? 60 FPS'e sabit oyunlarda görüntü yırtılması oluyor mu?Hocam bu Laptop'ı kullanıyorum bende 38K'ya alabiyorsanız kaçırmayın derim. Her şeyiyle premium bir ürün soğutmasıda çok iyi serin çalışıyor içiniz rahat olsun.
Çıkarabilirsiniz tabii, Predator sense yazılımından elle ayarlanıyor ama otomatik modda hızını kendi ayarlaması daha iyi her zaman.
Eki Görüntüle 1850093
Tamamdır hocam o zaman siparişi geçeceğim. RAM'i kendiniz mi eklediniz? İçinde 1x16 GB RAM olduğunu duymuştum. Oyunlardaki performansı nasıl? 60 FPS'e sabit oyunlarda görüntü yırtılması oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.