Acer Predator Helios 300 RTX 2060 düşük performans

Doğrudur, bende olmadığı için denemedim 😊. Denemeden de kesin bir yargı koymadım hocam.
Hocam ayrıca o fark test ettiğim kadarıyla %15 değildi, Legion 5 ile benim cihazı karşılaştırmıştım 5-6 FPS falan oluyordu fark emme cidden o kadar oluyor mu ya?

Klasik bir soru olacak ama soracağım. Şarja takılı kullanıyor musunuz?
Evet takılı hocam.
Aynı cihaza sahibiz sorun tamamıyla tek kanal RAM yüzünden kaynaklanıyor. Çift kanal yaparsan GTA V'de 30 FPS, Warzone ve PUBG oyunlarında da 30-40 FPS gibi değerler kazanırsın. CS:GO, LoL, Valorant ve Minecraft oyunlarında da ciddi şekilde artış olur fakat cihazda MUX olmadığı için çok yüksek değerler alamazsın.

Hocam sizde de mi bu FPS'ler oluyordu? Siz sonrasında ek olarak bir şey yaptınız mı? Ve bu arada yanıtınız için gerçekten teşekkür ederim.

Evet takılı hocam.

Hocam sizde de mi bu FPS'ler oluyordu? Siz sonrasında ek olarak bir şey yaptınız mı? Ve bu arada yanıtınız için gerçekten teşekkür ederim.
Evet halan daha aynı değerleri alıyorum çünkü sipariş verdiğim RAM bir türlü elime ulaşmıyor. :) Ama için rahat olsun senlik veya cihazın arızalı olma gibi bir durumu yok yani.
Evet takılı hocam.

Ayrıca cihazından memnun musun? :) Sanırım da yeni almışsın hayırlı olsun tekrardan.

Evet halan daha aynı değerleri alıyorum çünkü sipariş verdiğim RAM bir türlü elime ulaşmıyor. :) Ama için rahat olsun senlik veya cihazın arızalı olma gibi bir durumu yok yani.

Ayrıca cihazından memnun musun? :) Sanırım da yeni almışsın hayırlı olsun tekra

Ayrıca cihazından memnun musun? :) Sanırım da yeni almışsın hayırlı olsun tekrardan.

Teşekkür ederim:).Yani genel olarak memnunum. Bu performans düşüklükleri biraz beni tedirgin etmişti ama nedenini öğrendiğim için şimdi içim rahat.

Bir de rica etsem RAM'iniz geldikten sonraki performansınızı paylaşma imkanınız olur mu? Ayrıca sipariş ettiğiniz RAM'in linkini de atarsanız çok müteşekkir olurum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı