Acer Predator Helios laptop oyunda düşük FPS veriyor

mehmut13

Centipat
Daha fazla  
Merhaba laptopu alalı 1 yıl olmadı. İnternette laptopun FPS değerlerine baktığımda Valorant'ta 780-900 FPS arası almam gerekirken maksimum 450-470 FPS arası alıyorum 2560*1440. Hz'den çok FPS almanın gereksiz olduğunu biliyorum (yanlış olabilir araştırmadım) fazlasında gözüm yok ama bu bilgisayrda belli sıkıntılar yaşadım, önceki konuda belirtmiştim ama boşluk bırakıp yazacağım o sorunları. Bilemiyorum laptopta mı sıkıntı var yoksa ekran kartı voltaj sınırı diye bir şey var galiba o mu sınırlı? Çok bilgim olmadığını tekrar belirteyim. (testi Turbo modda yaptım ) Yani düşük modellerinin test videolarını izlediğimde gerçekten 16-71'den yüksek FPS alıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz multiplayer oyunlar sürekli update aldığı için, alacağınız FPS o videolardakinden çok farklı olabilir.
Single player olan ve bilgisayarı zorlayabilen bir oyun üzerinden test etmeniz daha mantıklı.
hocam ama fark çok büyük . Test için elimde hazır yüklü manor lords fc24 lol valorant hoi4 skyrim var . Bunlar sizin söyleminizle cok uyusmayan oyunlar ama eğer verebileceğiniz bilgilere fayda sağlıyacaksa test edebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…