İnceleme Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71-70W2

Bende dün satın aldım driverları kurdum ama sağ fan çıkışında böyle bisey fark ettim, aynı durum var mı acaba sende de ?

Böyle bir durum yaşamadım. Izgaralar tıkalı ya da montajında bir sorun olabilir. Arka çıkışlarda sorun var mı peki.

Böyle bir durum yaşamadım. Izgaralar tıkalı ya da montajında bir sorun olabilir. Arka çıkışlarda sorun var mı peki.
Hocam hiç riske etmek istemedim. Aldığım halde böyle sorunlu olması sonrasında aşırı problemlere yol açardı. Asus rog strix aldım tekrar.

Kusura bakmayın, yeni gördüm mesajı. Cihazı iade ettim, daha sonra Helios 18 aldım.
Uyku moduna alınca ses geliyordu ama duymak için iyice kasaya yaklaşmak gerekiyordu.
Merhabalar şu an Helios 18 mi kullanıyorsunu? Memnun musunuz acaba?

Merhaba şu an Helios 18 mi kullanıyorsunu? Memnun musunuz acaba?

Evet, Mart ayından beri Helios 18 kullanıyorum. Az miktarda coil whine mevcut ve Intel sağ olsun cihaz sıcak çalışıyor ne yazık ki ama genel olarak memnunum ve tavsiye ederim. Sık taşımak gerekiyorsa alınacak bir cihaz değil ama ve ölçülerinden dolayı çanta bulmak çok zor. Olan çantalar da çok büyük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…