Acer QG241YBII Monitör MS Değeri

berkayvirtue

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce satın aldığım Acer QG241YBII 1 MS (sözde) monitörümün internette araştırdığım kadarıyla aslında 1 MS olmadığını öğrendim. VRB ayarını açınca 1 MS oluyormuş. Fakat bu ayarı açınca da parlaklık aşırı düşüyor ve ne kadar arttırırsam arttırayım karanlık oluyor. Gerçekten VRB'yi açmayınca 1 MS olmuyor mu? Veya MS değerini nereden öğrenebilirim? (AIDA64'de bulamadım)

Son düzenleyen: Moderatör:
VRB kapatırsan 1ms olmaz, Acer de kapalı olduğu zaman kaç ms olduğunu söylemiyor. Program vs. kullanarak da bunu öğrenemezsin. Testleri üretici firma tarafından yapılıp ms değeri öyle söyleniyor, ki zaten onlar da en düşük ms alabilecekleri şekilde test ediyorlar. Kendin test etmek istersen çok uğraştırıcı ve test yöntemine göre masraflı olabilir.

VRB kapatırsan 1ms olmaz, Acer de kapalı olduğu zaman kaç ms olduğunu söylemiyor. Program vs. kullanarak da bunu öğrenemezsin. Testleri üretici firma tarafından yapılıp ms değeri öyle söyleniyor, ki zaten onlar da en düşük ms alabilecekleri şekilde test ediyorlar. Kendin test etmek istersen çok uğraştırıcı ve test yöntemine göre masraflı olabilir.
O zaman aldığıma pişman oldum diyebilirim sanırım. Aynı olay VG serisinde de geçerli mi? VG240YBMIIX almayı da düşündüm de

Aynısı o monitör için de geçerli. Yalnız yabancı bir kanalın yaptığı incelemeye göre o monitörün Input Lag değeri 20ms civarı, bu da yüksek bir değer. Ayrıca bu fiyat aralığındaki çoğu Acer oyuncu monitöründe 1 ms değeri VRB ile sağlanıyor.
Bir daha Acer yok o zaman.. AOC, BenQ ile yola devam. Gerçekten ucuz etin yahnisi yenmezmiş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı