- Makaleler
- 2
Arkadaşlar Acer Nitro 16 cihazına sahibim Hepsiburada üzerinden Teknorya satıcısından satın almıştım. Cihazımı daha önce servise RAM yükseltmesi için göndermiştim. RAM sorunsuz takılıp gönderildi. Cihazımın ısı seviyeleri yükseldiği için bakımı gelmişti bende garantisi bitmeden tekrar servise gönderdim. Servis macunları değiştirip cihazı gönderdi. Cihazı alıp açtım ve kameranın altında küçük bir bombe gördüm. Hemen servisi arayıp durumu izah ettim benden bir e-posta yazmamı istediler bende durumu anlattım resimleri gönderdim. Servis fişimde cihazda sadece lekeler olduğu başka bir şey olmadığı yazıyor. Cihazı göndermeden önce resim ve video çektim. Servis bana geri dönüş yaptığında serviste problem olmadığını cihaz gelirken kargoda sıkıntı olabileceğini tutanak tutturmam gerektiğini söyledi Yurtiçi Kargo aradım ilgilenmediler. Kargoda darbe alsa o şekilde olacağına ihtimal vermiyorum. Bende Hepsiburada üzerinden talep açtırdım. Sorunumu çözmezler ise tüketici hakem heyetine başvuracağım. Sizce bu darbe neden kaynaklı olmuş olabilir? Yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim. O kısma dokununca eğik olduğu hissediliyor.